Închide meniul

Mark Selby şi familia sa, salvaţi de localnici de pe insula Rhodos! Cum a scăpat campionul de incendiile devastatoare din Grecia

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 25 iulie 2023, 17:56

Mark Selby şi familia sa, salvaţi de localnici de pe insula Rhodos! Cum a scăpat campionul de incendiile devastatoare din Grecia

Mark Selby şi familia sa, salvaţi de localnici de pe insula Rhodos

Mark Selby, incendii Grecia/ Colaj Profimedia

Mark Selby şi familia sa au fost salvaţi de localnici, din calea incendiilor de pe insula Rhodos. Campionul din snooker se afla în vacanţă, atunci când a fost nevoit să părăsească de urgenţă resortul în care se afla, fungind din calea focului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Grecia este mistuită de flăcări în această perioadă. Insula Rhodos este una dintre cele mai afectate zone, peste 20.000 de oamenii fiind evacuţi, atât turişti, cât şi localnici.

Mark Selby şi familia sa, salvaţi de localnici de pe insula Rhodos

Mark Selby, de patru ori campion, a trăit un coşmar în ultima sa vacanţă, pe insula Rhodos. Britanicul nu s-a putut bucura pe deplin alături de familie, de sejurul pe insula elenă, deoarece a fost nevoit să o evacueze de urgenţă.

Campionul britanic în vârstă de 40 de ani a postat un scurt mesaj, pe contul oficial de Twitter, după ce a fost salvat din calea focului. Acesta le-a mulţumit localnicilor insulei Rhodos pentru faptul că atât el, cât şi soţia şi fiica sa de opt ani, sunt în siguranţă acum.

„În primul rând, vreau să le mulţumesc localnicilor din Rhodos pentru că ne-au ajutat, nu putem să vă mulţumim îndeajuns pentru bunătatea voastră.

Reclamă

Acum am revenit acasă, în siguranţă. Ne rugăm pentru toţi cei de acolo să ajungă acasă în siguranţă”, a notat Mark Selby, pe contul oficial de Twitter.

Presa din Anglia anunţă că pe lângă Mark Selbi, alte sute de britanici au fost evacuaţi din hotelurile în care erau cazaţi, pe insula Rhodos.

Recent, primarul insulei Rhodos a anunţat că incendiile încă nu au fost stinse pe insulă, după ce pompierii se luptă cu ele de mai bine de o săptămână.

Reclamă 4 / 0/3

Mark Selby este unul dintre cei mai mari jucători de snooker din istorie. Britanicul a câştigat de patru ori titlul mondial, în 2014, 2018, 2017 şi în 2021. Averea acestuia se ridică la peste 5 milioane de euro, bani câştigaţi doar din snooker.

Mark Selby, detalii uimitoare despre problemele psihice pe care le-a avut în ultimii doi ani

Mark Selby a oferit noi detalii uimitoare despre problemele psihice pe care le-a avut, în ultimii doi ani. Englezul a trecut peste gândurile de sinucidere și luptă cu Luca Brecel, în finala Campionatului Mondial.

”Să vorbesc despre problemele mele mintale a fost un mare pas înainte. Trecuseră 18 sau 19 luni în care nu am câștigat nimic și aveam nevoie să trec de o anumită barieră. Faptul că am ieșit public și am vorbit despre lucrurile care mă apasă m-a făcut să ies din cutia în care intrasem și m-a ajutat să încep să câștig din nou.

Să vorbesc răspicat despre ce mă apăsa a însemnat totul, mi-aș fi dorit să spun lucrurile acelea mai repede, pentru că m-am eliberat. Am fost foarte jos, nu știam ce urmează să se întâmple și am avut chiar gânduri de sinucidere.

Să verbalizez lucrurile care mă răscoleau a însemnat mai mult decât am realizat în snooker. A reprezentat un succes mai mare decât orice victorie la masa de joc”, a spus cvadruplul campion mondial, citat de eurosport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:40 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a deschis scorul în Giuleşti 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și