Închide meniul

Câţi bani va primi Galatasaray pentru Alexandru Cicâldău! Turcii au refuzat ofertele din Serie A şi Ligue 1 pentru a-l trimite în Emirate

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 august 2022, 21:15

Câţi bani va primi Galatasaray pentru Alexandru Cicâldău! Turcii au refuzat ofertele din Serie A şi Ligue 1 pentru a-l trimite în Emirate

Alexandru Cicâldău a plecat de la Galatasaray la Konyaspor

Alexandru Cicâldău a plecat de la Galatasaray / Profimediaimages

S-a aflat câţi bani va primi Galatasaray pentru Alexandru Cicâldău. Gruparea „Cim Bom” a acceptat oferta primită de la Al Ittihad Kalba, din Emiratele Arabe Unite, chiar dacă mijlocaşul român a fost dorit şi în campionate de top din Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul de 25 de ani a primit oferte de la Sampdoria şi Nantes, dar se pare că va ajunge la arabi. Surpriza este cu atât mai mare când vine de suma pe care o va încasa Galatasaray.

Câţi bani va primi Galatasaray pentru Alexandru Cicâldău

Jurnaliştii turci anunţă că Al Ittihad Kalba îl va împrumuta pe Cicâldău pentru un milion de euro. Există şi opţiunea unui transfer definitiv, pentru 4.5 milioane de euro, în cazul în care internaţionalul român va confirma la noua sa echipă.

Astăzi, publicația turcă ntvspor.net a dezvăluit destinația surprinzătoare a lui Alexandru Cicâldău. Galatasaray s-ar fi înțeles cu Al Ittihad.

Reclamă

Al Ittihad Kalba din Emiratele Arabe Unite se află pe urmele mijlocașului de 25 de ani și a făcut un progres semnificativ în derularea negocierilor. S-a ajuns la un acord important pentru ca formația arabă să-l aducă pe Cicâldău, cu opțiunea de transfer definitiv”, a notat publicația turcă.

Cicâldău a fost aproape de un transfer în Italia

Decizia luată de Galatasaray este cel puţin surprinzătoare, în condiţiile în care clubul a avut o ofertă concretă de 5 milioane de euro. Sampdoria l-a dorit pe Cicâldău, dar turcii au cerut nu mai puţin de 7.5 milioane de euro. Italienii au bătut în retragere, motiv pentru care şefii Galatei au căutat o altă echipă la care să-l trimită.

Cicâldău a fost transferat la insistenţele lui Fatih Terim, dar nu este pe placul noului tehnician. Dacă sezonul trecut a marcat 4 goluri în 32 de apariţii, în această ediţie de campionat a bifat numai cinci minute.

Reclamă 4 / 0/3

Alexandru Cicâldău a jucat 41 de meciuri în toate competiţiile pentru gruparea din Istanbul, marcând 5 goluri şi dând 4 pase decisive.

În Turcia, Alex Cicâldău a făcut echipă cu alt român, Olimpiu Moruţan, care a a ajuns între timp la Pisa, în Serie B. Turcii plăteau în schimbul lui Moruţan puţin peste 4 milioane de euro, iar jucătorul a evoluat în 40 de partide, în toate competiţiile.

Olimpiu Moruţan, primul gol în tricoul lui Pisa

Olimpiu Moruţan a înscris primul său gol în tricoul lui Pisa. Mijlocaşul de 23 de ani, adus sub formă de împrumut de la Galatasaray, a marcat în meciul cu Como, din etapa a 2-a din Serie B.

Mouţan a fost titularizat de Rolando Maran alături de un alt internaţional român, Marius Marin. Celălalt tricolor, Adrian Rus, a fost lăsat pe bancă.

Oaspeţii au deschis însă scorul în minutul 5, prin spaniolul Blanco. Avantajul lor a rezistat până la jumătatea primei reprize. Pisa a primit penalty, iar Moruţan şi-a asumat răspunderea de la punctul cu var.

Olimpiu Moruţan l-a învins pe Ghidotti, de la punctul cu var, şi a făcut 1-1 în minutul 24. A fost primul său gol după aproape un an de pauză. Nu mai punctase din luna octombrie a anului trecut, când o făcuse în victoria lui Galatasaray cu Gaziantep.

Reclamă

Moruţan este în mare formă şi are un început de sezon grozav. În cele trei meciuri jucate pentru noua sa echipă a reuşit un gol şi două pase decisive.

Recomandări
  • Alexandru Cicâldău va fi împrumutat la Al Ittihad Kalba
  • Câţi bani va primi Galatasaray

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
22
apr.
23:10
„Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat!
22
apr.
22:52
Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid
22
apr.
22:44
Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!”
22
apr.
22:29
„Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid
22
apr.
22:16
Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY)
Vezi toate știrile
Citește și