Închide meniul

Strigătul de disperare al lui Vitali Klitschko, după intrarea trupelor rusești pe teritoriul Ucrainei: “Nu este timp pentru discuții!”. Anunțul fostului boxer

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 22 februarie 2022, 16:45

Strigătul de disperare al lui Vitali Klitschko, după intrarea trupelor rusești pe teritoriul Ucrainei: “Nu este timp pentru discuții!”. Anunțul fostului boxer

Vitali Klitschko, primarul orașului Kiev

Profimedia

Situația devine din ce în ce mai tensionată în contextul unui posibil atac militar al Rusiei pe teritoriul Ucrainei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a ordonat intrarea trupelor sale militare în republicile separatiste Luhansk și Donețk, regiuni pe care le-a recunoscut drept independente. 

Vitali Klitschko, strigăt de disperare după ce Vladimir Putin a trimis trupele militare rusești pe teritoriul Ucrainei

Conducător rus a trimis în cele două regiuni separatiste mai multe trupe pe care le intitulează “trupe de menținere a păcii”.

Vladimir Putin consideră că drepturile cetățenilor ruși din Donețk și Luhansk sunt încălcate, motiv pentru care mai multe mașinării de luptă au fost observate deja pe teritoriul ucrainean și sunt pregătite să intervină, anunță presa internațională.

Tensiunea din Ucraina este uriașă, iar Vitali Klitschko s-a văzut nevoit să facă un anunț public. Fostul boxer, în prezent primar al orașului Kiev, a recurs la un strigăt de disperare prin care încearcă să oprească acțiunile militare rusești.

Reclamă

 

Anunțul făcut de Vitali Klitschko: “Nu e timp pentru discuții! Poftele agresorului vor crește!”

Klitschko trage un semnal de alarmă uriaș către partenerii Ucrainei, în contextul “sancționării agresorului”:

“În Doneţk şi Luhansk au fost trimise o mulțime de trupe rusești toată noaptea. Imediat după discursul lui Putin și-au făcut apariția mai multe trupe care se autointitulează ‘trupe de menţinere a păcii’.

Reclamă 4 / 0/3

Prin urmare, partenerii Ucrainei trebuie să impună imediat un pachet complet de sancţiuni împotriva agresorului, pachet agreat de UE şi NATO. Mulţumim acelor ţări ai căror lideri şi-au declarat deja disponibilitatea de a aplica sancţiuni.

Nu este timp pentru discuţii. Această ocupaţie și vărsare de sânge, precum și provocările, ambiţiile şi minciunile trebuie să fie oprite. Pentru că poftele agresorului vor creşte. Şi nu numai în Ucraina.”, a fost anunțul făcut de Vitali Klitschko, pe contul de Twitter.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și