Închide meniul

Mesajele cluburilor din Premier League, după moartea Reginei Elisabeta a II-a. Manchester City şi Manchester United, printre echipele care şi-au exprimat regretul

Viviana Moraru Publicat: 8 septembrie 2022, 21:53

Mesajele cluburilor din Premier League, după moartea Reginei Elisabeta a II-a. Manchester City şi Manchester United, printre echipele care şi-au exprimat regretul

Mesajeşe cluburilor din Premier League, după ce Regina Elisabeta a II-a a murit

Regina Elisabeta a II-a, alături de un jucător de la Manchester City/ Twitter Manchester City

  • Mesajele cluburilor din Premier League, după moartea Reginei Elisabeta a II-a
  • Manchester City şi Manchester United, mesaje după vestea care a îndoliat lumea

Mesajele cluburilor din Premier League, după moartea Reginei Elisabeta a II-a. Manchester United, Chelsea şi Manchester City sunt printre cluburile care şi-au exprimat regretul pe reţelele de socializare, după decesul monarhului britanic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Elisabeta a II-a a decedat în seara de joi, la vârsta de 96 de ani. Vestea a cutremurat şi lumea fotbalului, cluburile din Anglia fiind puternic afectate.

Mesajele cluburilor din Premier League, după moartea Reginei Elisabeta a II-a

Manchester United şi-a exprimat regretul faţă de vestea venită de la Palatul Buckingham. Clubul de pe Old Trafford a postat o fotografie a Reginei, alături de un mesaj profund.

Reclamă

„Manchester United împărtășește tristețea întregii națiuni în urma anunțului de la Palatul Buckingham cu privire la moartea Alteței Sale Regale Regina Elisabeta a II-a”, a fost mesajul celor de la Manchester United.

Reclamă

Şi campioana din Premier League, Manchester City, a transmis imediat un mesaj, după aflarea veştii că Regina s-a stins din viaţă.

„Manchester City dorește să transmită sincere condoleanțe Familiei Regale în urma decesului Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a. Dăruirea și slujirea Majestății Sale au fost exemplare și ne alăturăm țării noastre și Commonwealth-ului pentru a plânge pierderea ei”, au transmis cei de la Manchester City.

Reclamă 4 / 0/3

West Ham, adversara FCSB-ului din Conference League, Chelsea, Tottenham şi Newcastle au postat şi ele mesaje pe conturile oficiale, după decesul care a îndoliat întregul Regat.

Arsenal, cea care disputa partida cu Zurich din Europa League, la ora la care s-a anunţat că Regina Elisabeta a II-a a decedat, a ţinut un moment de reculegere la pauza începutul reprizei secunde.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit la 96 de ani

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit la 96 de ani. Anunţul momentului a fost făcut de Palatul Buckingham. Vestea tragică a fost făcută cu numai câteva ore înaintea meciului West Ham – FCSB, din UEFA Conference League.

Regina s-a stins din viaţă la Castelul Balmoral din Scoția. Era sub supraveghere medicală permanentă. ”Regina a murit paşnic la Balmoral în această după-amiază. Regele şi regina consoartă vor rămâne la Balmoral în această seară şi se vor întoarce la Londra mâine”, se arată în anunţul oficial

Lewis Hamilton, cel care a fost făcut cavaler de Elisabeta a II-a la finalul anului 2020, postase un mesaj îngrijorător cu scurt timp înainte să fie făcut anunţul.

„Este, cu siguranță, îngrijorător. Ea a fost un lider atât de puternic pentru atât de mult timp și a dat dovată de atât de multă rezistentă. Știu că a fost întotdeauna o adevărată luptătoare, așa că gândurile mele sunt la ea și la familie. Rugăciunile mele sunt cu ei„, a transmis Hamilton.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Premier League • 21 mart., 17:01
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Radu Drăguşin a semnat cu Tottenham
Premier League • 11 ian., 21:40
Radu Drăguşin, primit cu braţele deschise la Tottenham! Mesaje geniale din partea fanilor lui Spurs: „Maldini de România”
Un supercomputer a prezis cine câștigă EURO 2024
EURO 2024 • 1 ian., 12:57
Un supercomputer a prezis cine câștigă EURO 2024, dar și celelalte competiții de top. Ce cotă are România la turneul final
Boxing Day în fotbalul britanic
Diverse • 20 dec., 22:23
(P) Boxing Day în fotbalul britanic
Moment istoric în Premier League! O femeie va arbitra o partidă din prima ligă engleză
Premier League • 14 dec., 22:12
Moment istoric în Premier League! O femeie va arbitra o partidă din prima ligă engleză