Închide meniul

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit la 96 de ani! Veste tragică şi pentru lumea sportului

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 septembrie 2022, 20:47

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit la 96 de ani! Veste tragică şi pentru lumea sportului

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit la 96 de ani

Regina Elisabeta a II-a a încetat din viaţă / Profimediaimages

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit la 96 de ani. Anunţul momentului a fost făcut de Palatul Buckingham. Vestea tragică a fost făcută cu numai câteva ore înaintea meciului West Ham – FCSB, din UEFA Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina s-a stins din viaţă la Castelul Balmoral din Scoția. Era sub supraveghere medicală permanentă. ”Regina a murit paşnic la Balmoral în această după-amiază. Regele şi regina consoartă vor rămâne la Balmoral în această seară şi se vor întoarce la Londra mâine”, se arată în anunţul oficial

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit la 96 de ani

Lewis Hamilton, cel care a fost făcut cavaler de Elisabeta a II-a la finalul anului 2020, postase un mesaj îngrijorător cu scurt timp înainte să fie făcut anunţul.

Este, cu siguranță, îngrijorător. Ea a fost un lider atât de puternic pentru atât de mult timp și a dat dovată de atât de multă rezistentă. Știu că a fost întotdeauna o adevărată luptătoare, așa că gândurile mele sunt la ea și la familie. Rugăciunile mele sunt cu ei„, a transmis Hamilton.

Reclamă

Ducele de Cambridge, Ducele de York, Contele şi Contesa de Wessex au sosit cu avionul la Balmoral

Un avion tocmai a aterizat pe aeroportul Aberdeen, aeronavă care a transportat şapte membri ai familiei regale, potrivit The Guardian. Între pasageri: Ducele de Cambridge, Ducele de York şi Contele şi Contesa de Wessex. Ducii de Sussex nu se află între aceştia, potrivit BBC.

Imediat după ora 12.30, în această după-amiază, Palatul Buckingham a emis un comunicat în care spunea că medicii Reginei sunt îngrijoraţi de sănătatea ei, recomandând că ea să rămână sub supraveghere medicală.

La scurt timp după aceea, toţi copiii Reginei fie erau deja cu ea la Castelul Balmoral din Scoţia, fie călătoreau pentru a fi cu ea.

Reclamă 4 / 0/3

Prinţul Charles, Camilla şi Prinţesa Anne se află la Balmoral.

Prinţul William, nepotul cel mai mare al Reginei şi al doilea în linia de succesiune la tron, este pe drum acolo, în timp ce soţia sa Kate, ducesa de Cambridge, a rămas la Windsor.

Fratele Prinţului William, Prinţul Harry, şi soţia sa Meghan se află de câteva zile în Marea Britanie pentru angajamente şi acum călătoresc către Scoţia.

Marţi, noul premier numit al Marii Britanii Liz Truss a mers la Balmoral pentru a fi numită de regina, o acţiune neobişnuită, deoarece suverana ar fi trebuit să o numească în mod normal la Londra. Dar Regina a suferit recent de probleme de mobilitate şi astfel întâlnirea a fost mutată la Balmoral.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campionatul 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” Vezi toate știrile
Citește și