Închide meniul
Foto

Mesajul emoţionant primit de Vlad Chiricheş de la soţie, în ziua în care a împlinit 34 de ani. Imagini rare

Reclamă

Publicat: 14 noiembrie 2023, 21:16

Mesajul emoţionant primit de Vlad Chiricheş de la soţie, în ziua în care a împlinit 34 de ani. Imagini rare

Sabrina şi Vlad Chiricheş / Instagram

Soţia lui Vlad Chiricheş, Sabrina, i-a urat „La mulţi ani!” soţului ei într-un mod special. Pe Instagram, Sabrina Chiricheş a pregătit un colaj special cu fotografii speciale pentru ei doi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În pozele respective apar ei doi, dar şi cei doi băieţei ai cuplului. Totodată, Sabrina Chiricheş a folosit versurile melodiei „Pointless” pentru a-i face o urare specială soţului ei. (COLAJUL SPECIAL ÎN GALERIA FOTO)

Mesajul emoţionant primit de Vlad Chiricheş de la soţie, în ziua în care a împlinit 34 de ani

„Totul e fără rost fără tine”, sună unele dintre versurile melodiei. Totodată, în timp ce se succedau imaginile de colecţie cu cei doi şi cu copiii lor, pe fundal se auzea piesa „Pointless”.

Vlad Chiricheş a împlinit astăzi 34 de ani. Căpitanul naţionalei se reface încă după accidentare.

Printre cei care i-au urat „La mulţi ani!” pe reţelele de socializare lui Vlad Chiricheş se numără Mihai Pintilii, Nicolae Stanciu, Cornel Râpă, Alex Chipciu, Ionuţ Panţîru, echipa naţională şi FCSB, echipa de club la care evoluează în prezent FCSB.

Reclamă

Vlad şi Sabrina s-au căsătorit în 2014

Vlad Chiricheş şi Sabrina s-au căsătorit, în vara anului 2014, la un castel din apropierea oraşului Florenţa. 400 de invitaţi a avut la Castello di Vincigliata, iar naş i-a fost chiar Mihai Pintilii. În total, evenimentul l-ar fi costat aproximativ 500.000 de euro.

Vlad Chiricheş a fost convins de Gigi Becali să revină la FCSB. Era liber de contract după despărţirea de Cremonese şi a decis să accepte oferta care l-a transformat în cel mai bine plătit jucător din Liga 1. El câştigă un salariu anual de 400.000 de euro la echipa patronată de Gigi Becali.

Din păcate pentru Vlad Chiricheş, a suferit o accidentare după revenirea la echipa lui Becali, ce îl ţine încă departe de gazon.

Reclamă 4 / 0/3

Situaţia incredibilă în care se află Vlad Chiricheş la FCSB! Dezvăluirea făcută de Gigi Becali

Situaţia incredibilă în care se află Vlad Chiricheş la FCSB a fost dezvăluită chiar de patronul Gigi Becali. Omul de afaceri susţine că jucătorul cu salariu de 500.000 de euro pe an e aproape de revenire, una care ar putea veni chiar în meciul cu Dinamo.

Internaţionalul de 34 de ani a bifat doar șapte meciuri la FCSB, după transferul din vară. Fundașul s-a accidentat în duelul cu UTA și a fost înlocuit imediat în primul 11 de către Siyabonga Ngezana. Becali susţine acum că Vlad Chiricheş se află într-o situaţie delicată: unii doctori i-au transmis să se opereze, iar alţii să nu recurgă la intervenţia chirurgicală.

„Nu știu dacă va juca în meciul cu Dinamo, să vedem, el e foarte bine la parametri. Dă aparatele peste cap, se antrenează. Problema e că atunci când face explozie simte ceva. Înseamnă că e o problemă acolo. Să dea Dumnezeu să fie apt.

Doctorii i-ar fi zis să facă o operație, nu știu care. El a spus că are un doctor italian care i-a zis să nu facă. Și doctorul nostru, specialist, a zis că nu a făcut-o, iar când face explozie simte ceva acolo”, a spus Gigi Becali, citat de fanatik.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și