Închide meniul

Situaţia incredibilă în care se află Vlad Chiricheş la FCSB! Dezvăluirea făcută de Gigi Becali

Dan Roșu Publicat: 14 noiembrie 2023, 8:21

Reclamă
Situaţia incredibilă în care se află Vlad Chiricheş la FCSB! Dezvăluirea făcută de Gigi Becali

Unde a fost surprins Vlad Chiricheș, imediat după Farul - FCSB

Vlad Chiricheş, în tricoul FCSB - Hepta

Situaţia incredibilă în care se află Vlad Chiricheş la FCSB a fost dezvăluită chiar de patronul Gigi Becali. Omul de afaceri susţine că jucătorul cu salariu de 500.000 de euro pe an e aproape de revenire, una care ar putea veni chiar în meciul cu Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Internaţionalul de 34 de ani a bifat doar șapte meciuri la FCSB, după transferul din vară. Fundașul s-a accidentat în duelul cu UTA, și a fost înlocuit imediat în primul 11 de către Siyanbonga Ngezana. Becali susţine acum că Vlad se află într-o situaţie delicată: unii doctori i-au transmis să se opereze, iar alţii să nu recurgă la intervenţia chirurgicală.

Situaţia incredibilă în care se află Vlad Chiricheş la FCSB

„Nu știu dacă va juca în meciul cu Dinamo, să vedem, el e foarte bine la parametri. Dă aparatele peste cap, se antrenează. Problema e că atunci când face explozie simte ceva. Înseamnă că e o problemă acolo. Să dea Dumnezeu să fie apt.

Doctorii i-ar fi zis să facă o operație, nu știu care. El a spus că are un doctor italian care i-a zis să nu facă. Și doctorul nostru, specialist, a zis că nu a făcut-o, iar când face explozie simte ceva acolo”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Becali nu crede în rivalitatea cu Dinamo

Dinamo – FCSB se va disputa pe Arena Naţională, pe 26 noiembrie, de la ora 20:30. Chiar dacă fanii vor să umple stadionul, Becali nu crede în rivalitatea cu echipa ajunsă în subsolul clasamentului.

Reclamă

„Cu Dinamo ce rivalitate? Rivalitatea este pentru suporteri Pentru mine nu a existat rivalitate, eu nu sunt fanatic. Suporterii au asta. Pentru mine, eu vreau să bag trei puncte în buzunar. Nu am nicio treabă, dar sunt în sentiment cu suporterii. Nu am chestiuni de genul acesta, să bat mai rău.

Eu vreau trei puncte, eu nu am fanatisme. Asta e la galerie, la suporteri, fanatismele. E altceva. Eu nu vreau, știi care e treaba? Nu e bine să lovești în omul căzut. Ei acum sunt căzuți, nu e bine, eu nu fac asta”, a mai spus Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și