Închide meniul

Mesajul lui Vitali Klitschko pentru români. Primarul Kievului, strigăt de disperare: „Mor prea mulţi oameni!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 iunie 2022, 22:58

Mesajul lui Vitali Klitschko pentru români. Primarul Kievului, strigăt de disperare: „Mor prea mulţi oameni!

Mesajul lui Vitali Klitschko pentru români. Ce a cerut primarul Kievului

Vitali Klitschko şi Vladimir Klitschko / Captură Instagram

De noi depinde soarta întregii Europe!” Acesta este semnalul de alarmă tras de fostul campion din box, acum primar in Kiev. Mesajul lui Vitali Klitschko, pentru români, este unul extrem de puternic. Acesta susţine că tot ce se întâmplă în Ucraina nu se cheamă război, ci genocid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De la primele bombardamente ale ruşilor, Vitali Klitschko luptă cu arma în mână, pentru a apăra Kievul, oraşul unde este primar. „Mor prea mulţi oameni” spune Klitschko, într-un interviu pentru presa din România.

Anunţul făcut de Vitali Klitschko pentru români

Nu este război. Războiul are reguli clare. Este genocid! Ei ucid mii de civili în fiecare zi! Trebuie să facem totul pentru a opri asta. Mesajul pe care îl transmitem tuturor liderilor… noi nu apărăm doar oraşele noastre, ţara noastră natală, noi apărăm valorile democratice„, a declarat Vitali Klitschko pentru Antena 3.

Luna viitoare, americanii îi vor acorda lui Vitaly Klitschko premiul pentru curaj. El cere ajutorul Europei, ca sa-i opreasca pe rusi.

De asta depinde viitorul Europei! Nu vrem înapoi în URSS! Noi am fost în URSS şi nu ne dorim să ne întoarcem în URSS. Este foarte important să se înţeleagă asta.

Reclamă

Suntem gata să ne apărăm ţara, dar avem în faţă una dintre cele mai puternice armate, cea a Rusiei. Au mai mulţi soldaţi, mai multe arme. Avem nevoie de arme defensive!„, a mai spus fostul campion din ring pentru sursa citată.

Au trecut deja 114 zile din momentul în care Vladimir Putin a declanşat războiul din Ucraina. Potrivit unui oficial ONU, peste 1.300 de civili au murit numai la Mariupol.

Vladimir Klitschko, mărturisiri de pe frontul din Ucraina: „Eşti gata să mori?”

Fratele primarului din Kiev, şi el fost campion mondial la categoria grea, i-a oferit un interviu tulburător lui Piers Morgan. În vârstă de 46 de ani, Vladimir Klitschko a vorbit despre atrocităţile din Bucha, oraşul în care aproximativ 400 de civili şi-au pierdut viaţa. Este marcat de modul în care ucrainenii au fost torturaţi şi ucişi.

Reclamă 4 / 0/3

Am fost în Bucha, am văzut cu ochii mei. Toți civilii uciși au fost torturați, cu mâinile legate la spate şi împuşcaţi în cap. Au fost executați.

Lumea a subestimat agresiunea nebunului. Acum, aceasta este consecința. În viața mea nu mi-am imaginat că o ființă umană poate face așa ceva altei ființe umane. Asta am văzut în Bucha„, a declarat Vladimir Klitschko la emisiunea lui Piers Morgan, citat de boxing247.com.

Eşti pregătit să mori?„, a fost întrebarea pusă de moderatorul emisiunii la care Vladimir Klitschko nu a stat prea mult pe gânduri. Răspunsul său a fost unul emoţionant.

Puteam să fiu, cu copilul meu, undeva în siguranță. Copilul meu e cel mai important din viața mea. Dar am înțeles, de asemenea, că există lucruri mult mai mari, libertatea, poporul tău, țara ta.

Mi-am pus această întrebare (n.r. dacă e pregătit să moară) când armata Rusiei era la periferia orașului. Dacă nu aș fi fost gata de asta, aș fi plecat. Ești gata să renunți la tot ce ai pentru țară și pentru libertate? Aceasta e întrebarea pe care milioane de ucraineni și-o pun, iar răspunsul este da”, a precizat Klitschko.

A fost unul dintre cele mai puternice interviuri pe care cred că le-am făcut în viața mea. Pasiunea, elocvența, rezistența din vocea ta, determinarea!„, a fost reacţia lui Piers Morgan.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și