Închide meniul

Vladimir Klitschko, mărturisiri de pe frontul din Ucraina. „Eşti gata să mori?”. Răspunsul imediat al fostului campion mondial

Reclamă

Publicat: 19 mai 2022, 14:15 / Actualizat: 19 mai 2022, 15:33

Vladimir Klitschko, mărturisiri de pe frontul din Ucraina. „Eşti gata să mori?. Răspunsul imediat al fostului campion mondial

Vladimir Klitschko, mărturisiri de pe frontul din Ucraina

Vladimir Klitscho, pe frontul din Ucraina / Getty Images

Vladimir Klitschko, mărturisiri de pe frontul din Ucraina. Fostul campion mondial de la categoria grea i-a oferit un interviu tulburător lui Piers Morgan. Fratele primarului din Kiev, Vitali Klitschko, îşi apără ţara cu arma în mână după ce Vladimir Putin a declanşat războiul, în urmă cu 85 de zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 46 de ani, Vladimir Klitschko a vorbit despre atrocităţile din Bucha, oraşul în care aproximativ 400 de civili şi-au pierdut viaţa. Este marcat de modul în care ucrainenii au fost torturaţi şi ucişi.

Vladimir Klitschko, mărturisiri de pe frontul din Ucraina

Rusia are nevoie de Ucraina, evident, după cum vedem, dar Rusia nu are nevoie de ucraineni. De aceea sunt uciși civili și sunt bombardate districte rezidențiale din orașe, cu bombe cu fosfor și cu dispersie, iar toate astea continuă. Am fost în Bucha, am văzut cu ochii mei. Toți civilii uciși au fost torturați, cu mâinile legate la spate şi împuşcaţi în cap. Au fost executați.

Lumea a subestimat agresiunea nebunului. Acum, aceasta este consecința. În viața mea nu mi-am imaginat că o ființă umană poate face așa ceva altei ființe umane. Asta am văzut în Bucha.

Nu există vreo cale specială pentru a face ceva cu Putin pentru a-i schimba viața, sau pentru a-i schimba opinia, sau pentru a opri acest război. Este vorba doar de mintea unui om nebun. Cum poți să convingi un nebun? Habar n-am„, a declarat Vladimir Klitschko la emisiunea lui Piers Morgan, citat de boxing247.com.

Reclamă

Eşti pregătit să mori„, a fost întrebarea pusă de moderatorul emisiunii la care Vladimir Klitschko nu a stat prea mult pe gânduri. Răspunsul său a fost unul emoţionant.

Puteam să fiu, cu copilul meu, undeva în siguranță. Copilul meu e cel mai important din viața mea. Dar am înțeles, de asemenea, că există lucruri mult mai mari, libertatea, poporul tău, țara ta.

Mi-am pus această întrebare (n.r. dacă e pregătit să moară) când armata Rusiei era la periferia orașului. Dacă nu aș fi fost gata de asta, aș fi plecat. Ești gata să renunți la tot ce ai pentru țară și pentru libertate? Aceasta e întrebarea pe care milioane de ucraineni și-o pun, iar răspunsul este da”, a precizat Klitschko.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost unul dintre cele mai puternice interviuri pe care cred că le-am făcut în viața mea. Pasiunea, elocvența, rezistența din vocea ta, determinarea!„, a fost reacţia lui Piers Morgan.

Vitali Klitschko, anunţ despre planurile frateului său de a reveni în ring

Primarul capitalei Ucrainei a vorbit despre intențiile pe care le are Vladimir Klischko, cel care este o legendă a boxului. Acesta a anunțat că ia în calcul să revină în ring la finalul războiului.

Cei doi foști mari campioni au rămas în Kiev și au organizat apărarea orașului. Vitali nu crede că Vladimir se va întoarce în sportul în care a scris istorie. Mai mult, a și dezvăluit o discuție pe care a purtat-o cu el.

Cred că vrea doar să îi sperie pe ceilalți luptători de categoria grea. L-am întrebat: ‘Mai ai ceva de demonstrat? Deja ai arătat totul, ce să mai demonstrezi cu asta? Ai bani, ai câștigat toate titlurile posibile.

Așadar, cred că Vladimir doar îi sperie pe ceilalți boxeri că ar putea reveni în ring„, a declarat Vitali Klitschko pentru sport.ua.

În vârstă de 46 de ani, Vladimir a fost campion mondial la categoria grea timp de 11 ani. S-a retras din activitate în 2017, după o înfrângere în fața lui Anthony Joshua.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și