Închide meniul
Foto

Mesajul postat de Ivana Knoll înainte de Croaţia – Spania, finala Nations League. A adunat imediat zeci de mii de aprecieri

Publicat: 18 iunie 2023, 21:03

Reclamă
Mesajul postat de Ivana Knoll înainte de Croaţia – Spania, finala Nations League. A adunat imediat zeci de mii de aprecieri

Mesajul postat de Ivana Knoll, chiar înainte de Croaţia – Spania

Ivana Knoll, înaintea unui meci / Instagram

Mesajul postat de Ivana Knoll, chiar înainte de Croaţia – Spania, a devenit viral pe reţelele sociale. Cea mai cunoscută fană a naţionalei pregătite de Zlatko Dalic a primit imediat zeci de mii de aprecieri şi sute de comentarii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta Miss Croaţia, desemnată „cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială”, a aşteptat cu nerăbdare startul finalei Nations League 2023. Lupta pentru trofeu se dă LIVE pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Mesajul postat de Ivana Knoll, chiar înainte de Croaţia – Spania

Ivana Knoll s-a îmbrăcat în culorile Croaţiei şi s-a filmat în timp ce dansa. „Scuze, Spania„, a scris ea pe contul de Instagram pe care are 3.3 milioane de urmăritori.

Ivana a postat şi mai multe emoji care înfăţişează trofeul şi medaliile de aur. Modelul care a avut un succes uriaş pe durata Campionatului Mondial din Qatar avea încredere deplină că Luka Modric urma să ridice deasupra capului trofeul Ligii Naţiunilor.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Ivana Knoll nu a fost în tribunele stadionului „De Kuip” din Rotterdam. În schimb, a fost prezentă la marea finală UEFA Champions League. Modelul croat şi-a făcut apariţia în tribunele arenei Ataturk, din Istanbul, înaintea fluierului de start din partida Manchester City – Inter.

L-a încurajat fără folos pe conaţionalul Marcelo Brozovic, care a fost titular pentru Inter. Trupa lui Pep Guardiola a devenit campioana Europei.

Reclamă 4 / 0/3

Ivana Knoll, asaltată cu oferte pentru a-şi face cont pe OnlyFans

Ivana a recunoscut că, în timpul CM 2022, primea în fiecare zi câte 10 telefoane şi 20 de mail-uri de la diferite agenţii. Acestea încercau să o convingă să li se alăture şi să accepte să îşi facă cont pe platforma destinată adulţilor.

Croata a ţinut să asigure că, indiferent câţi bani ar putea câştiga, nu va lua niciodată o astfel de decizie.

(Îţi vei face cont pe OnlyFans?) Nu știu de ce nu pot accepta că nu vreau să deschid unul! Nu judec, pur și simplu nu sunt genul acesta de persoană. Nu este pentru mine! Am încercat să explic că nu este vorba întotdeauna despre bani, ci îmi pasă de reputația mea.

De obicei nu accept tot ce îmi oferă ei, pentru că vreau să lucrez cu branduri care îmi plac, și nu cu toate. Îmi place să prezint ceea ce îmi place cu adevărat, nu doar ceea ce sunt plătită să promovez. Dacă nu fumez, nu pot promova țigările!„, a spus Ivana Knoll într-un interviu pentru tmz.com.

Publicitatea pe care a avut-o în timpul Mondialului din Qatar a ajutat-o să îşi găsească un loc de muncă în SUA, ca şi model. Frumoasa suporteră a Croaţiei adună sume uriaşe de bani. Potrivit surprisesports.com, Knoll are deja o avere uriaşă. Este estimată la 1.5 milioane de dolari!

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și