Închide meniul

Miami Open | Simona Halep a trecut la „munca de jos”. Simo s-a apucat să vopsească case, într-o campanie emoționantă. Imagini de senzație

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 martie 2022, 18:04 / Actualizat: 22 martie 2022, 19:09

Miami Open | Simona Halep a trecut la „munca de jos. Simo s-a apucat să vopsească case, într-o campanie emoționantă. Imagini de senzație

Simona Halep participă la Miami Open

Instagram Rebuilding Together

Simona Halep va participa la Miami Open în perioada 22 martie – 3 aprilie. Înainte de startul competiției, Simo a lăsat racheta deoparte și a trecut la munca de jos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a participat la o acțiune a organizației non-profit „Rebuilding Together”, care se ocupă de renovarea de locuințe. Alături de Simo, au fost prezenți și tenismenii Casper Ruud, 8 ATP, și Fabio Fognini, 34 ATP.

Simona Halep s-a apucat să vopsească case înainte de Miami Open

Sportiva din România a vopsit peretele exterior al unei case. Simona s-a descurcat și cu trafaletul, dar și cu pensula.

Sursa: Instagram Rebuilding Together
Sursa: Instagram Rebuilding Together
Sursa: Instagram Rebuilding Together

Simona Halep Miami | Ce cote au româncele la câștigarea turneului

Simona Halep este doua favorită a caselor de pariuri la câștigarea turneului de la Miami. Campioana de la Indian Wells, Iga Swiatek, pornește cu prima șansă, conform bookmakerilor.

Simona are o cotă de 12 la câștigarea trofeului de la Miami, fiind întrecută doar de Iga Swiatek, cu o cotă de 6. Aceeași cotă ca a lui Halep o mai are și Aryna Sabalenko. Paulo Badosa, Anett Kontaveit și Maria Sakkari se află și ele printre favorite (cotă 15).

Reclamă

În afară de Simona Halep, alte trei românce se mai află pe tabloul principal de la Miami, dar, din punctul de vedere al caselor de pariuri, au șanse minime la câștigarea turneului. Sorana Cîrstea are o cotă de 150.

Irina Begu a primit o cotă de 200, iar Gabriela Ruse are o cotă uriașă de 300. Emma Răducanu, care se află pe aceeași parte de tablou cu Simona Halep la Miami, are o cotă de 30 la adjudecarea trofeului.

Traseu facil pentru Simona Halep

Simona Halep şi-a aflat traseul la turneul de la Miami. Marea noastră campioană a avut parte de o tragere favorabilă a tabloului. Fiind cap de serie, Simona Halep va juca direct în turul al doilea, acolo unde o va întâlni pe învingătoarea dintre Greet Minnen și Daria Saville.

Reclamă 4 / 0/3

În turul al treilea Simona Halep s-ar putea duela cu Emma Răducanu, care nu se află în cea mai bună formă. În optimi, Simona ar urma să joace cu Karolina Pliskova. Aryna Sabalenka în sferturi şi Anett Kontaveit în semifinale sunt posibilele adversare ale Simonei Halep până în finală.

Recomandări
  • Simona Halep a trecut la munca de jos
  • Simo s-a apucat să vopsească case, într-o campanie emoționantă. Imagini de senzație

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:44 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” Vezi toate știrile
Citește și