Închide meniul

Traseu facil pentru Simona Halep la turneul de la Miami! Posibil duel cu Emma Răducanu în turul al treilea. Sorana Cîrstea, în misiune imposibilă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 martie 2022, 8:34

Traseu facil pentru Simona Halep la turneul de la Miami! Posibil duel cu Emma Răducanu în turul al treilea. Sorana Cîrstea, în misiune imposibilă

Simona Halep şi-a aflat traseul de la turneul de la Miami

Profimedia

Simona Halep şi-a aflat traseul la turneul de la Miami. Marea noastră campioană a avut parte de o tragere favorabilă a tabloului. Fiind cap de serie, Simona Halep va juca direct în turul al doilea, acolo unde o va întâlni pe învingătoarea dintre Greet Minnen – Daria Saville. În turul al treilea Simona Halep s-ar putea duela cu Emma Răducanu, care nu se află în cea mai bună formă. În optimi, Simona ar urma să joace cu Karolina Pliskova. Aryna Sabalenka în sferturi şi Anett Kontaveit în semifinale sunt posibilele adversare ale Simonei Halep până în finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În schimb, Sorana Cîrstea a avut ghinion la tragerea la sorţi. Sori le are pa partea sa de tablou pe 3 dintre semifinalistele de la Indian Wells: Iga Swiatek, cea care a şi câştigat turneul, Maria Sakkari şi Paula Badosa.

Simona Halep şi-a aflat traseul la turneul de la Miami

Reclamă

Câți bani a câștigat Simona Halep la Indian Wells 2022

Simona Halep, locul 26 WTA şi cap de serie numărul 24, a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 7-6 (6), 6-4, de poloneza Iga Swiatek, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, în semifinalele turneului de la Indian Wells. În urma parcursului excelent, ”Simo” și-a asigurat un cec răsunător.

Jucătoarea română de 30 de ani s-a accidentat la coapsa stângă în setul secund şi participarea ei la următorul turneu, cel de la Miami, care începe săptămâna viitoare, dar şi la Billie Jean King Cup este sub semnul întrebării.

Reclamă

Pentru calificarea în semifinale, Simona Halep a fost recompensată cu un premiu de 343.985 de dolari şi cu 390 de puncte WTA. Dacă se califica în finală, ”Simo” ar fi obținut suma de 646.110 de dolari și 650 de puncte în clasamentul WTA.

Câștigătoarea turneului de la Indian Wells va primi un cec uriaș, în valoare de 1.231.245 de dolari, dar și 1000 de puncte WTA.  Campioana noastră are o miză uriașă la Indian Wells. Dacă ajunge în marea finală a turneului din California, Simona o va depăși pe Maria Sharapova în topul încasărilor din tenis și va urca pe podium.

Simona Halep a ajuns la aproape 38.4 de milioane de dolari câștigate din tenis. ”Simo” este pe locul 4 în topul încasărilor all-time, dar s-a apropiat și mai mult de rusoaica Maria Sharapova, care a câștigat aproximativ 38.8 milioane de dolari din tenis.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 LIVE TEXTRapid – Sepsi 0-0. Giuleştenii luptă pentru prima victorie din play-off 20:27 VideoFostul secund al lui Dan Petrescu creşte următoarea „Generaţie de Aur” pentru naţională 20:21 Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri” 19:44 Cristiano Bergodi a făcut „revoluţie” la Rapid, pentru meciul cu Sepsi! Trei titulari, OUT din lotul giuleştenilor 19:36 Rafael Nadal a vorbit din nou de retragere după ce va reveni pe teren la Barcelona: „Cred că e ultimul an” 19:28 Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!” 19:16 FotoSe dezmembrează Bayer Leverkusen după primul titlu din istorie? Anunţul directorului sportiv al echipei 19:07 Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League! Anunţul făcut înaintea returului „de foc” 18:52 Rezultatele analizelor jucătorului din Liga 1, depistat pozitiv la testul anti-drog! Reacţia de ultim moment a clubului 18:38 Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian
WTA • 10:00
Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian
Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: "A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea"
Extra • 13 apr., 22:51
Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: „A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea”
Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep
Tenis • 13 apr., 18:22
Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep! Mesaj superb pentru „Simo”: „Abia aștept să o văd la Madrid sau Roland Garros”
"Mai iei suplimente?" Simona Halep a dat cărţile pe faţă! Cu ce i-a surprins fostul lider WTA pe jurnaliştii americani
WTA • 13 apr., 11:50
„Mai iei suplimente?” Simona Halep a dat cărţile pe faţă! Cu ce i-a surprins fostul lider WTA pe jurnaliştii americani
Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update - 12 aprilie
Antena Sport Update • 12 apr., 17:31
Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 12 aprilie