Închide meniul
Foto

Michael Schumacher, acuzat de fraudă și conspirație la 8 ani după teribilul accident. În acelaşi dosar este anchetată și rusoaica Maria Sharapova

Reclamă

Publicat: 20 martie 2022, 13:56 / Actualizat: 20 martie 2022, 18:19

Michael Schumacher, acuzat de fraudă și conspirație la 8 ani după teribilul accident. În acelaşi dosar este anchetată și rusoaica Maria Sharapova

Michael Schumacher și Maria Sharapova, acuzați de fraudă în India

Colaj Hepta

Michael Schumacher are probleme cu legea chiar dacă au trecut mai bine de opt ani de când este imobilizat la pat, după un grav accident suferit la schi. Numele fostului mare pilot din Formula 1 a apărut într-un dosar în care mai sunt acuzate de fraudă și conspirație alte 12 persoane. Printre acestea este și Maria Sharapova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Polițiștii din orașul indian Gurgaon au început cercetările după ce o femeie a depus plângere penală. Shafali Agarwal susține că a rezervat un apartament într-un proiect de locuințe care purta numele Mariei Sharapova și care urma să fie finalizat în 2016, anunță independent.co.uk.

Michael Schumacher și Maria Sharapova, acuzați de fraudă și asociere criminală

În același proiect urmă să fie construit un turn cu apartamente, numit după germanul care a fost septuplu campion mondial în „Marele Circ”. Din păcate, proiectul nu a mai fost demarat niciodată, iar Shafali Agarwal își caută acum dreptatea în instanță.

Femeia din India a acuzat că a fost fraudată de celebritățile care și-au asociat numele cu dezvoltatorii imobiliari și că au promovat ansamblul. Ea ar fi rămas fără aproximativ 80.000 de lire sterline (n.r. 95.000 de euro), sumă pe care încearcă să o recupereze la tribunal. Agarwal ar fi aflat de proiect în reclame și ar fi fost indusă în eroare de numele mari care au fost promotori.

În broșură s-a menționat că Sharapova promovează proiectul și au fost făcute promisiuni false. Au existat petreceri alături de cumpărători, toate acestea având loc pentru promovarea proiectului, care nu a fost demarat niciodată„, a declarat Shafali Agarwal, potrivit sursei citate.

Reclamă

Conform deciziei judecătorești, a fost înregistrat dosarul și facem cercetări. Ancheta este în derulare„, se arată în comunicatul poliției. Sunt probleme pentru Michael Schumacher şi Maria Sharapova.

Suma uriașă plătită de Corinna Schumacher pentru tratamentul lui Michael Schumacher

Michael Schumacher a trecut prin clipe grele după accidentul îngrozitor suferit la schi, pe 29 decembrie 2013. A fost în comă, dar medicii au reușit să-i fie salvată viața. Legenda din Formula 1 a suferit mai multe intervenții chirugicale și este, în permanență, sub supraveghere.

Corinna Schumacher a plătit o avere în cei opt ani. Potrivit The Sun, costurile săptămânale se ridică la 115.000 de lire sterline (n.r. 137.000 de euro). În total ar fi achitat peste 20 de milioane de lire sterline (n.r. 24 de milioane de euro). Soția lui Michael Schumacher a făcut eforturi uriașe și a fost felicitată de toți apropiații celui care a câștigat 91 de curse de Formula 1.

Reclamă 4 / 0/3

Desigur, mi-e dor de Michael în fiecare zi. Dar nu doar mie îmi este dor de el. Sunt copiii, familia, tatăl său și toți cei din jurul lui. Tuturor le este dor de Michael, dar el este aici. Altfel, dar este aici și asta ne dă putere, cred.

Suntem împreună, trăim împreună acasă. Facem terapie și tot ce putem pentru a-i îmbunătăți starea și să-l facem să se simtă bine„, a declarat Corinna Schumacher.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și