Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Mihai Badea, aventuri pe Dunăre! ”Am văzut toată Grecia antică :)!” A leșinat la duș, iar cei de la salvare au fost geniali când au ajuns la el: ”Dumneavoastră, tot cu înotul!? :)”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 11 septembrie 2021, 16:30

Mihai Badea, aventuri pe Dunăre! ”Am văzut toată Grecia antică :)!” A leșinat la duș, iar cei de la salvare au fost geniali când au ajuns la el: ”Dumneavoastră, tot cu înotul!? :)”

Mihai Badea a fost invitat la AS.ro LIVE

AS.ro

Mihai Badea, aventuri pe Dunăre! Acesta a povestit cum a trăit cei 115 kilometri. La un momentdat, Bade a început să aibă vedenii. 30 de ore și 17 minute a durat aventura pe Dunăre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Cu patru kilometri înainte am început să văd multe. Erau mulți pești pe lângă mine și destul de măricei, eu nu i-am văzut. În ultimii kilometri, Avram Iancu a intrat să înoate cu mine, pentru a-mi da direcția. La un momentdat i-am zis lui Avram că e apa mică. El se bagă la fund și îmi zice că nu e.

Lui nu i-am zis ce am văzut, dar îți povestesc acum. Am văzut toată Grecia antică. Zici că eram la mare și vedeam tăblițe arheologice pe fundul marii. Îmi veneau tot felul de simboluri. Eu realizam că sunt puțin ieșit din film. Tot ce am văzut, era legat de antichitate

La final, nu am vrut să mă apropii de mal. Ei mi-au zis să mă duc să fac poza cu borna. Eu i-am zis că nu mă duc, e un șarpe acolo, nu mă duc. Ea îmi zicea că nu e nimic”, a dezvăluit Mihai Badea la AS.ro LIVE.

Reclamă

Mihai Badea, aventuri pe Dunăre

Nu doar pe Dunăre a trăit aventuri Mihai Badea. Fostul jucător de polo a dezvăluit că a leșinat la duș. Acesta și-a adus aminte și de o întâmplare haioasă cu cei de pe salvare. Cum au ajuns la el, aceștia l-au întrebat: ”Dumneavoastră tot cu înotul?” Bogdan Zurbagiu a ajuns la spital înaintea lui. Acesta a făcut aceeași distanță, dar mai rapid.

”În momentul în care am ajuns la hotel și m-am dus la duș, soția a zis că are ea grijă de mine. M-am așezat în cadă și am făcut un atac de panică. Am apucat doar să zic că mi-e rău, mor. Mi-am dat capul și ochii peste cap. Soția a dat drumul la apă rece și mi-am revenit.

Când a venit salvarea la spital m-a întrebat: tot cu înotul? Pentru că celălalt era deja la spital. Noi nu ne-am văzut la finalul cursei, ne-am văzut la spital. În salvarea vedeam zeități. Am zis că dacă le mai spun ăstora că-l văd pe Apolo, mă țin pe acolo”, și-a mai amintit Mihai Badea.

Reclamă 4 / 0/3

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și