Închide meniul
EXCLUSIV

Mihai Costea, primele explicaţii după ce a ajuns să joace în Liga 4: „Oricum stăteam degeaba!”. Amintiri din perioada FCSB: „Mai făceam şi eu prostioare”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 aprilie 2022, 20:34

Mihai Costea, primele explicaţii după ce a ajuns să joace în Liga 4: „Oricum stăteam degeaba!. Amintiri din perioada FCSB: „Mai făceam şi eu prostioare

Mihai Costea a ajuns să joace la Progresul, în Liga 4

AS.ro

Mihai Costea s-a întors la prima dragoste, fotbalul! Joacă în liga a patra, dar visează să rupă iar plasele în Liga 1! „Nilă” e şi tătic şi s-a specializat în… schimbat de scutece!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Costea a ajuns la Progresul Bucureşti. După salarii de zeci de mii de euro, el joacă acum pe 300 de lei la victorie şi 100 de lei la egal!

Mihai Costea, primele explicaţii: „Am venit din plăcere la Progresul”

Am decis să vin la Progresul din plăcere şi sper să îi ajut să îşi îndeplinească obiectivele, oricum stăteam degeaba. (Reporter: Tragi de tine să ajungi înapoi acolo sus?) Vreau să mai joc fotbal, ori în liga 1, ori în afara ţării„, a declarat Mihai Costea, care a oferit primele explicaţii pentru AntenaSport.

1.5 milioane de euro i-a plătit Gigi Becali lui Adrian Mititelu pentru Mihai Costea, în 2011. Nilă recunoaşte că a făcut greşeli care l-au costat cariera.

(Reporter: Cum se simte Mihai Costea? Are regrete sau din contra?) Regret?! Cred că puteam să fac mult mai mult, părerea mea. Asta a fost să fie. Înainte eram şi eu mai tânăr, mai făceam şi eu prostioare, dar acum m-am schimbat„, a spus atacantul de 33 de ani.

Reclamă

Primii bani de la FCSB, 150.000 de euro, i-a dat pe o maşină de lux.

Aşa am simţit atunci… să îmi iau maşina respectivă. După aceea am mai avut încă 10 maşini„, a declarat Mihai Costea.

De 7 luni, fratele lui Florin Costea e tătic de băieţel. „Este foarte frumos”, a spus Mihai

Reclamă 4 / 0/3

Format la Craiova lui Mititelu, Mihai Costea a jucat între 2011 și 2015 pentru FCSB. În 35 de meciuri pentru roș-albaștri a înscris 9 goluri. Fiecare reușită a lui l-a costat pe Gigi Becali 36.000 de euro.

Mihai Costea a oferit primele explicaţii după ce a ajuns în Liga 4. Era liber de contract de mai bine de un an. În sezonul 2020-2021 a jucat pentru Chindia, dar nu a izbutit să își treacă în cont vreun gol în 13 apariții. A fost numai de două ori titular la echipa din Târgoviște.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:25 LIVE TEXTFarul – Rapid 3-1. Inspiraţie uriaşă pentru Gică Hagi! Au marcat doi jucători intraţi la pauză 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și