Închide meniul

Mihai Neșu, ajutat de Gigi Becali: „Costă peste 50.000 de euro”. Discuția pe care au purtat-o la telefon și ce promisiune i-a făcut patronul lui FCSB. „Luptă continuu pentru mântuire”

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 ianuarie 2022, 10:27

Mihai Neșu, ajutat de Gigi Becali: „Costă peste 50.000 de euro. Discuția pe care au purtat-o la telefon și ce promisiune i-a făcut patronul lui FCSB. „Luptă continuu pentru mântuire

Mihai Neșu a primit un cadou de la Gigi Becali

Colaj AS.ro / Hepta

  • Mihai Neșu a primit un cadou de la Gigi Becali
  • Patronul lui FCSB, dispus să îl ajute în continuare pe fostul jucător

Omul de afaceri i-a făcut cadou o mașină, care să-i facă viața mai ușoară. „Bichonul” l-a sunat pe Gigi Becali pentru a-i mulțumi și s-a ales cu o nouă promisiune. Latifundiarul din Pipera este dispus să se implice și în proiectul început de fostul fundaș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Neșu, ajutat cu o mașină de Gigi Becali

Ultima oară am vorbit cu dânsul în primăvară. Prietenii mei, Iulia și Mihai, au vrut să-mi facă o surpriză, să-mi ia o mașină nouă, pe care cineva să o sponsorizeze. Gigi mi-a plătit mașina de afară. Este cumpărată de el, peste 50.000 de euro. A fost o surpriză foarte plăcută. Mașina mea, pe care am luat-o imediat după accident, a început să aibă tot felul de hibe. Nea Gigi s-a arătat imediat dispus să-mi plătească mașina.

L-am sunat să-i mulțumesc, vrea să ne ajute și la proiect, dacă ne împotmolim. Eu am avut o relație foarte bună cu nea Gigi. Era simpatic, zicea că la bani fac cel mai urât. Este un om cu suflet mare, luptă continuu pentru mântuire și să devină un om mai bun, adică omul vechi cu omul nou”, a declarat Mihai Neșu, în emisiunea „Fiță cu Adiță”.

Reclamă
Citește și:

Mihai Neşu a dat startul unui proiect impresionant. Fostul internaţional român a început construcţia Complexului de recuperare Sfântul Nectarie, care vine în sprijinul copiilor cu dizabilităţi neuromotorii.

Peste 150 de copii mi-au trecut pragul până acuma, în cinci ani. Dintr-un blestem, totul s-a transformat într-o binecuvântare. Asta e dorinţa mea zilnică, să pot să fiu de folos copiilor cu dizabilităţi„, a spus Mihai Neşu, în 2021, pentru AntenaSport.

Reclamă

În vara anului trecut, Neșu s-a apucat de construit și o biserică. Printre cei care s-au ocupat de strângerea de fonduri a fost și Florin Lovin. Gigi Becali a fost unul dintre afaceriștii care au reacționat imediat și și-au manifestat interesul de a ajuta.

Neșu s-a accidentat teribil în timpul unui antrenament în mai 2011. El evolua atunci pentru FC Utrecht și a intrat într-un duel cu coechipierul Alje Schut. Românul s-a ales cu o vertebră cervicală fracturată și a rămas paralizat.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”