Închide meniul

Mihai Neşu, emoţionat până la lacrimi când a vorbit despre Mihai Stoica: „Îi sunt foarte recunoscător. A fost alături de mine”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 septembrie 2022, 13:38 / Actualizat: 23 septembrie 2022, 17:26

Mihai Neşu, emoţionat până la lacrimi când a vorbit despre Mihai Stoica: „Îi sunt foarte recunoscător. A fost alături de mine

Mihai Neşu, mărturii emoţionante din scaunul cu rotile

Mihai Neşu/ Antena Sport

Mihai Neşu s-a emoţionat până la lacrimi atunci când a rememorat unele sfaturi primite de la Mihai Stoica. Fostul fotbalist susţine că managerul de la FCSB i-a fost alături pe toată perioada în care a evoluat pentru roş-albaştrii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Neşu susţine că Mihai Stoica a avut o contribuţie majoră în cariera sa. MM a fost cel care l-a sfătuit să nu se transfere la o altă echipă, într-o perioadă în care nu evolua pentru FCSB.

Mihai Neşu, emoţionat când a vorbit despre Mihai Stoica

Mihai Neşu a fost întrebat despre momentul în care l-a vizitat pe Mihai Stoica la închisoare. Fostul fotbalist a dezvăluit că a făcut acest lucru cu drag, MM fiind omul la care mergea pentru sfaturi, în perioada în care evolua la FCSB.

Totodată, Neşu a rememorat unele întâmplări, în care managerul general de la FCSB i-a fost alături în perioade dificile din cariera sa.

„(n.r. De ce te-ai dus să-l vizitezi pe Mihai Stoica la închisoare?) Fiindcă atunci când am fost eu accidentat în 2006, când am jucat în Champions League cu Real Madrid și Lyon, chiar înainte de meciul cu Real din tur mi-am rupt ligamentul colateral intern la un meci la Iași. Nedorind să pierd meciul cu Real, am vorbit cu doctorul Codorean, cu doctorul Paligora, care erau atunci la Steaua și i-am întrebat: „Eu pot să joc cu ligamentul ăsta rupt?”

Reclamă

M-au băgat până la urmă la un meci de Cupă, înainte de meciul cu Real Madrid din tur, și totul a mers bine până am dat o pasă de la jumateatea terenului, cu dreptul, și atunci am rupt și mai tare ligamentul. Am fost foarte dezamăgit și n-am mai vrut să aud nimic, de nicio recuperare, am vrut să mă duc direct la Bologna, să mă operez. Primul gând a fost să mă duc la MM în birou, să-i zic. El a fost foarte deschis, a fost alături de mine și mi-a zis: „Du-te, orice ai nevoie mă suni”. M-am dus Bologna și mi-au închiriat mașină acolo, mi-au închiriat tot.

În cele trei luni cât am fost accidentat, mi-au plătit și primele pe care le-au luat băieții, au avut foarte mare grijă de mine. Și de-atunci sunt foarte recunoscător pentru tot„, a declarat Mihai Neşu, conform gsp.ro.

Mihai Neşu, recunoscător lui Mihai Stoica

Ulterior, Mihai Neşu a mai povestit un moment în care sfatul lui MM Stoica a contat enorm. Emoţionat, Neşu a dezvăluit că managerul de la FCSB a fost cel care l-a îndemnat să nu se transfere la Galaţi, într-o perioadă în care nu bifa minute pentru FCSB. Neşu a oferit detalii şi despre vizita pe care i-a făcut-o lui Mihai Stoica în închisoare. Fostul jucător i-a făcut o surpriză oficialului de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

„În perioada când era Walter Zenga antrenor, nu jucam așa de mult și, la un moment dat, am zis că vreau să joc. Eram tânăr și m-am dus tot la MM, i-am spus că vreau să joc. Și-mi zice: „Eu pot să-ți rezolv oricând să mergi să joci la Galați, dar te-aș sfătui să stai aici până la sfârșitul sezonului”. Asta era la începutul iernii, când puteai să mergi împrumut.

Am ascultat gândul lui și atunci, chiar la sfârșitul sezonului, venise nea Țiți antrenor (n.r. – moment în care a început să joace). Apoi a venit Protasov, care m-a iubit ca pe propriul lui fiu. Practic, dacă eu nu ascultam de MM și plecam la Galați, cine știe ce se alegea … adică, puțini se mai întorc la Steaua.

Neşu: „Cu drag am fost să-l vizitez pe MM la închisoare”

(Reporter: Un sfat ți-a salvat cariera, într-un fel sau altul) Da! Pentru aceste lucruri am fost foarte recunoscător și sunt și acum. Cu drag am fost să-l vizitez pe MM și a fost o vizită frumoasă, chiar ne-am adus aminte, am povestit. A fost simpatic că ne-am dus acolo și, pentru că m-am dus eu, i-au dat voie să iasă un pic mai repede în pauza în care trebuiau să iasă toți deținuții, era acolo o zonă cu mese. Ne-am dus, am stat de povești vreo oră. Iar când să plecăm, au venit toți de-acolo (n.r.- deținuții) și jumătate dintre ei erau din Oradea.

Toți erau: „Mihăiță, ce faci?”, iar eu le-am zis: „Dar aici e Oradea, s-a mutat Oradea la Jilava?”. A fost o întâmplare foarte simpatică. Și acum, când vin la București, mă duc la meciuri, fiindcă îmi sunt dragi foștii colegi”, a mai spus Mihai Neşu, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Mihai Neşu a bifat peste 100 de meciuri la FCSB, în toate competiţiile. Fostul fundaş stânga a câştigat trei titluri de campion, în 2001, 2005 şi 2006.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:40 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! Vezi toate știrile
Citește și