Închide meniul
Video

Maşina lui Mihai Rotaru, implicată într-un grav accident rutier! Un motociclist de 17 ani are nevoie de îngrijiri medicale

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 mai 2023, 19:41 / Actualizat: 4 mai 2023, 18:43

Reclamă

Mihai Rotaru, implicat într-un grav accident rutier

Maşina lui Mihai Rotaru, după accidentul grav în care a fost implicată / Antena Sport

Maşina lui Mihai Rotaru a fost implicată într-un grav accident rutier. Şoferul patronului Universităţii Craiova a trecut printr-un şoc de proporţii. Acesta nu i-a dat prioritate unei motociclete care era condusă de un minor de 17 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tânărul a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost transportat de urgenţă la spital. Poliţiştii fac cercetări la locul accidentului.

Maşina lui Mihai Rotaru, implicată într-un grav accident rutier

A fost întocmit un dosar penal. Şoferul lui Mihai Rotaru a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

În seara zilei de 02 mai a.c., 18.32, poliţiştii Biroului Rutier Craiova au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier pe bld. Ilie Balaci, din municipiul Craiova.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că un bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism la ieșirea din curtea unei societăți comerciale către bld. Ilie Balaci, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui moped condus de un minor de 17 ani, din comuna Bucovăț, care circula pe bld Ilie Balaci, fiind lovit de acesta din urmă.

Reclamă

În urma evenimentului rutier, conducătorul mopedului a necesitat îngrijiri medicale fiind transportat la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultat fiind negativ, conducătorul mopedului neputând fi testat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul„, se arată în comunicatul Poliţiei.

Reclamă 4 / 0/3

Sorin Cârțu, dezvăluiri despre Mihai Rotaru după Universitatea Craiova – FCSB 1-2: „Era distrus, supărat ca niciodată”

Sorin Cârțu a făcut dezvăluiri despre Mihai Rotaru după Universitatea Craiova – FCSB 1-2. Acționarul oltenilor a fost foarte afectat de înfrângerea din derby și a refuzat să ofere declarații publice la finalul meciului.

În urma înfrângerii de pe „Ion Oblemenco”, șansele Universității Craiova la titlu sunt minime, însă formația din Bănie continuă să lupte pentru un loc de Europa.

Am vorbit cu el după meci și nu știu… L-am întrebat așa și era distrus. Supărat ca niciodată! Au mai fost înfrângeri, dar parcă le-a suportat în alt fel. Mă uitam la el și era… chiar îmi părea rău de tot.

La fel cum îmi părea rău de mine, așa îmi părea și de el. Nu l-am mai văzut așa. Chiar vorbeam și îl întrebam dacă ne întânim astăzi: Nu, stau să-mi ling rănile! M-a mișcat. A suferit, absolut”, a spus Cârțu, potrivit fanatik.ro

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și