Închide meniul

Mihai Stoica, aproape să ajungă la clubul înfrățit cu Dinamo: „Am discutat de vreo șase ori!” Cine e singurul antrenor pentru care ar fi mers

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 5 ianuarie 2023, 9:47

Mihai Stoica, aproape să ajungă la clubul înfrățit cu Dinamo: Am discutat de vreo șase ori!” Cine e singurul antrenor pentru care ar fi mers

Mihai Stoica, dezvăluiri despre coşmarul prin care trece Ionuţ Panţîru la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Profimedia

Mihai Stoica, aproape să ajungă la clubul înfrățit cu Dinamo. Managerul general de la FCSB a dezvăluit că a fost dorit de U Cluj în 2010, atunci când regretatul Florian Walter băga bani la clubul ardelean.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mutarea nu s-a concretizat însă, deși MM a purtat mai multe runde de negocieri cu Walter.

Mihai Stoica, aproape să ajungă la clubul înfrățit cu Dinamo

Una dintre principalele condiții puse la acea vreme de Mihai Stoica a fost aducerea lui Ioan Ovidiu Sabău. Oficialul de la FCSB are doar cuvinte de laudă pentru fostul internațional, actualmente antrenor la formația clujeană.

Am avut nişte discuţii cu regretatul Florian Walter, am studiat bine problema, am discutat de vreo şase ori. Şi i-am spus că singurul antrenor cu care aş veni e Neluţu Sabău. În 2010. Mai ales pentru U cluj, Sabău e legendă! A antrenat după aia.

Eram disperat după Steaua, dar când juca la Dinamo, Sabău mi se părea excepţional. Nu pierdea nicio minge, eu aşa ceva n-am văzut”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Reclamă

Mihai Stoica nu îi dă nicio şansă la titlu Rapidului. De cine se teme în 2023 managerul lui FCSB

Mihai Stoica şi-a făcut toate calculele şi nu îi dă nicio şansă la titlu Rapidului. Managerul general de la FCSB e convins că tot CFR Cluj rămâne mare favorită la ridicarea trofeului, pentru a şasea oară la rând.

MM pune rezultatele spectaculoase înregistrate de gruparea din Gruia pe seama salariilor uriaşe pe care le plăteşte. Oficialul vicecampioanei României a avut o reacţie categorică.

„(n.r. pe Rapid o luaţi în calcul la titlu?) Nu, nu. CFR e favorită certă, în opinia mea. Cât timp e Petrescu acolo şi cu salariile pe care le poate oferi CFR, cu forţa pe care o are…

Reclamă 4 / 0/3

Chestia asta… eu nu cumpăr de la second-hand. Vrăjeli că jucătorii nu sunt plătiţi… jucătorii sunt plătiţi peste tot.

Un jucător care nu e plătit merge, depune memoriu, rămâne liber şi încasează toţi banii”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

FCSB şi Rapid sunt la egalitate de puncte după primele 21 de etape. Roş-albaştrii sunt pe podium datorită golaverajului mai bun. Vicecampioana României are cu 7 puncte mai puţin decât liderul Farul. Şase puncte o despart de ocupanta locului secund, CFR Cluj.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
Vezi toate știrile
Citește și