Închide meniul

Mihai Stoica, întâlnire șoc cu Luis Suarez! MM nu s-a mai ascuns: „Am răspuns fără ezitare!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 decembrie 2022, 21:11

Mihai Stoica, întâlnire șoc cu Luis Suarez! MM nu s-a mai ascuns: „Am răspuns fără ezitare!

Mihai Stoica, o nouă ironie la adresa lui Lucian Burchel

Mihai Stoica, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Mihai Stoica a povestit ce întâlnire a avut cu Luis Suarez. MM îl consideră pe „Il Pistolero” unul dintre cei mai buni jucători ai generației sale. Managerul general al FCSB a avut cuvinte uriașe pentru atacantul de 35 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Acum câțiva ani, mi se ivise oportunitatea de a merge la un antrenament al Barcelonei și de a sta de vorbă cu unul dintre marii jucători ai catalanilor din perioada respectivă. Am fost întrebat cu cine aș vrea să vorbesc, Messi, Neymar, Pique… Am răspuns fără ezitare : Luis Suarez!

Mihai Stoica, întâlnire cu Luis Suarez

Avea de departe cea mai impresionantă poveste de viață. Unul dintre ultimii războinici adevărați ai fotbalului. Un fotbalist cu evoluții de excepție la toate echipele unde a jucat, dar care a intrat mereu în teren cu spiritul unui tânăr luptător fără nicio reușită în carieră și pentru care meciul care urma era meciul vieții.

În 2014 scrisesem două pagini despre el într-o lucrare contestată și ironizată de câțiva ironici contestatari. Ar trebui s-o completez, poate vin și ei cu completări.
Mulți sunt fericiți că au fost contemporani cu Messi și Cristiano. Subscriu. Dar îl adaug și pe El Pistolero. Deși nu sunt fan Liverpool, Barcelona sau Atleti.

Azi a fost – probabil – ultima partidă live în care l-am văzut jucând… Îmi va fi tare dor de golurile, mușcăturile, exuberanța, lacrimile și spiritul lui”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

Reclamă

Luis Suarez a plâns în hohote după eliminarea Uruguayului de la Cupa Mondială 2022

Uruguay a părăsit CM 2022 în ciuda victoriei cu Ghana, scor 2-0. Sud-americanii au fost eliminați după ce Coreea de Sud a învins-o pe Portugalia, 2-1. Asiaticii, cu golaveraj superior, au terminat pe locul secund, în detrimentul Uruguayului.

Luis Suarez se afla pe bancă în momentul când Coreea de Sud a marcat al doilea gol în poarta Portugaliei. Vedeta sud-americanilor nu și-a mai stăpânit emoțiile și a izbucnit în plâns. Imaginile cu Suarez sunt de-a dreptul incredibile (VEZI ÎN GALERIA DE MAI JOS).

Reclamă 4 / 0/3

Luis Suarez, moment memorabil la Cupa Mondială

În 2010, într-un meci din sferturile Cupei Mondiale din Africa de Sud, Suarez a fost protagonistul unui moment incredibil împotriva Ghanei. A respins o minge cu mâna de pe linia porții, evitând un gol ca și făcut al ghanezilor, care ar fi urmat să câștige meciul.

Arbitrul a dictat penalty și l-a eliminat pe Suarez, dar Asamoah Gyan, vedeta Ghanei, a trimis în transversală de la 11 metri și astfel meciul a intrat în prelungiri.

Egalitatea s-a menținut și după extra-time, dar Uruguay s-a impus la penalty-uri, împiedicând-o pe Ghana să devină prima echipă africană care ajunge în semifinalele unui Mondial.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! Vezi toate știrile
Citește și