Închide meniul

Mihai Stoica, reacție ironică după ce Austria a refuzat intrarea în Schengen a României: „Mă filmez și mă pun pe Instagram!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 decembrie 2022, 18:36

Mihai Stoica, reacție ironică după ce Austria a refuzat intrarea în Schengen a României: „Mă filmez și mă pun pe Instagram!

Mihai Stoica, reacție ironică la adresa arbitrului Andrei Chivulete după Rapid - Chindia 2-0

Mihai Stoica, într-o conferință de presă / Hepta

Mihai Stoica a avut o reacție ironică după ce Austria a refuzat intrarea în Schengen a României. Managerul general de la FCSB s-a amuzat în direct la TV.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă Gigi Becali și Mihai Rotaru s-au dezlănțuit și au avut discursuri dure la adresa statului austriac, MM Stoica a comentat situația într-o manieră ironică.

Mihai Stoica, reacție ironică după ce Austria a refuzat intrarea în Schengen a României

„Eu m-am hotârăt! Când merg acasă am o pereche de mănuşi pe care nu le mai port şi o să le ard în semn de protest. Aşa protestez eu (n.r. râde). Nu am cont la Raiffasen sau OMV. Mă filmez şi mă pun pe Instagram (n.r. râde). În Olanda mergem noi în cantonament”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Pe de altă parte, Gigi Becali a avut un discurs furios la adresa austriecilor. Becali a promis că nu va mai călca niciodată în Austria.

Gigi Becali: „Sunt mai proşti şi mai hoţi decât noi”

Eu o şterg Austria de pe globul pământesc. Nu mai vreau să aud de Austria. Dacă e să ajung undeva, eu o ocolesc. Nu mai trec pe acolo deloc. Dacă eram eu acum, făceam tot posibilul legal, tot ce este legal. Şi la Petrom şi la băncile din România şi la Raiffeisen, le găseam eu chichiţe şi le arătam eu lor care este şmecheria. Au venit cu Petrom şi au furat toată avuţia noastră. Ne-au luat de proşti şi cred ei că sunt mai deştepţi. Nu vor fi niciodată mai deştepţi decât noi. Sunt mai proşti şi mai hoţi decât noi! Şi noi suntem umili!„, a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă

Mihai Rotaru, furios după ce Austria s-a opus intrării României în Schengen

Discursul dur al lui Mihai Rotaru a venit la câteva ore după ce Universitatea Craiova a anunţat, în mod oficial, că boicotează companiile austriece. Mai mult, oltenii au anunţat că nu vor mai merge nici în cantonamentul tradiţional din Austria.

Eu m-am simţit umilit… şi la fel ca mine încă 20 de milioane de români. A fost o agresiune a unei naţiuni. Am fost umilit, revoltat, jignit. Am trecut printr-o serie de stări, pentru că Austria şi-a bătut joc de noi. Noi ne băteam cu turcii şi ei făceau catedrale. Şi-au bătut joc de noi de-a lungul istoriei. E o decizie politică, au limitat dreptul românilor de a circula liber în spaţiul Schengen.

Sunt sigur că toţi vom lua atitudine. Nu putem lăsa un popor căruia i-am dat băncile, asigurările, gazul nostru… nu permitem să îi lăsăm să îşi bată joc de noi. Trebuie să fim uniţi, dacă cineva ne agresează, trebuie să răspundem”, a spus Mihai Rotaru la sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-0. „Câinii” au deschis cu noroc scorul 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și