Închide meniul

Mihai Rotaru, furios după ce Austria s-a opus intrării României în Schengen: „M-am simţit umilit, şi-au bătut joc de noi! A fost agresiune a unei naţiuni!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 decembrie 2022, 11:26

Reclamă
Mihai Rotaru, furios după ce Austria s-a opus intrării României în Schengen: „M-am simţit umilit, şi-au bătut joc de noi! A fost agresiune a unei naţiuni!

Mihai Rotaru este patronul Universităţii Craiova

Mihai Rotaru, pe stadion/hepta

Mihai Rotaru, furios după ce Austria a votat împotriva intrării României în Schengen. Patronul Universităţii Craiova a avut un discurs extrem de dur la adresa austricilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Discurcul lui Mihai Rotaru vine la câteva ore după ce Universitatea Craiova a anunţat, în mod oficial, că boicotează companiile austriece. Mai mult, oltenii au anunţat că nu vor mai merge nici în cantonamentul tradiţional din Austria.

Mihai Rotaru, furios după ce Austria s-a opus intrării României în Schengen

Eu m-am simţit umilit… şi la fel ca mine încă 20 de milioane de români. A fost o agresiune a unei naţiuni. Am fost umilit, revoltat, jignit. Am trecut printr-o serie de stări, pentru că Austria şi-a bătut joc de noi. Noi ne băteam cu turcii şi ei făceau catedrale. Şi-au bătut joc de noi de-a lungul istoriei. E o decizie politică, au limitat dreptul românilor de a circula liber în spaţiul Schengen.

Sunt sigur că toţi vom lua atitudine. Nu putem lăsa un popor căruia i-am dat băncile, asigurările, gazul nostru… nu permitem să îi lăsăm să îşi bată joc de noi. Trebuie să fim uniţi, dacă cineva ne agresează, trebuie să răspundem”, a spus Mihai Rotaru la sport.ro.

Universitatea Craiova, reacţie dură după ce Austria a votat împotriva intrării României în Schengen

Universitatea Craiova este primul brand uriaş din fotbalul românesc care a anunţat că începe boicotul firmelor austriece. Austria a votat împotriva intrării României în spaţiul Schengen. Universitatea Craiova a anunţat că nici cantonamentul din vară nu se va mai efectua în Austria, aşa cum obişnuiau oltenii.

Reclamă
Reclamă 4

„În urma atitudinii revoltătoare a Republicii Austria, de a bloca accesul României la Spațiul Schengen, Universitatea Craiova, fidelă principiilor înrădăcinate în ADN-ul său, a luat decizia de a sancționa companiile austriece partenere cu un boicot total.

Începând din această lună, clubul își va muta conturile de la banca cu acționariat austriac Raiffeisen Bank, iar alimentarea cu combustibil și consumabile a parcului auto al Științei nu se va mai realiza în stațiile OMV-Petrom. Totodată, începând de anul viitor, tradiționalul cantonament de vară al leilor nu se va mai face în vreo stațiune montană din Austria, ci într-o altă țară europeană care are condiții de pregătire similare.

Din punctul nostru de vedere, aceste companii, dar nu numai ele, sunt părtașe la politica absurdă și discriminatorie la adresa românilor și a României, promovată de statul austriac în aceste zile. Sperăm ca demersului nostru să i se alăture întreaga suflare fotbalistică românească pentru că, astăzi mai mult ca oricând, trebuie să arătăm că suntem suficient de maturi din punct de vedere instituțional pentru a nu mai acționa după dictonul: „Capul plecat, sabia nu-l taie!“, a anunţat Universitatea Craiova pe reţelele de socializare.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Porumboiu, criză de nervi după ce Austria a votat împotriva aderării României în Schengen

Adrian Porumboiu, criză de nervi după ce Austria a votat împotriva aderării României în Schengen. Adrian Porumboiu a avut reacţie vehementă la adresa Austriei, ţăra care a votat împotriva aderării României în spaţiul Schengen.

Adrian Porumboiu a lansat un atacat vehement şi la adresa clasei politice din România.

„Vorbim că jucătorii noștri sunt proști, că nu se califică la turnee finale, dar politicienii sunt și mai proști. Politicienii din România ar trebui să închidă anul, apoi să se ducă acasă. Nu mai au ce să facă în clipa asta în afară de a se târî în continuare. Cum poate să te umilească o țară căreia i-ai dus totul la picioare? Noi îi adunăm, îi luăm în brațe, îi pupăm, ei ne umilesc. La cum îi vedeam aseară la declarați pe politicieni, zici că urmau să coboare pe bancă și să bată cu 10-0. Au luat 10-0″, a spus Adrian Porumboiu pentru gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Roland Garros 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
15:55

Prima reacţie a clubului Dinamo după ce a ratat ieşirea din insolvenţă: „Trebuie plătite sute de mii de euro”

15:34

Hansi Flick, prezentat oficial la FC Barcelona! Mesajul clubului catalan

15:33

Slovacia, adversara României de la EURO 2024, a anunţat lotul lărgit

15:16

Decizie teribilă pentru Dinamo. Clubul nu poate ieşi încă din insolvenţă

14:48

FotoDennis Politic va deveni tată! Cum arată soţia eroului „câinilor”! Imagini superbe cu cei doi

14:35

David Goffin, acuze incredibile la Roland Garros: „Cineva m-a scuipat cu gumă de mestecat”

1 FotoIrina Deleanu, în extaz după Campionatele Europene: „Încă mai cred că este un vis! Mă ciupesc să văd dacă este real” 2 VIDEOCharles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoRespect total pentru „Regele” Gică Hagi! Cum a apărut Denis Alibec la meciul de retragere al Generaţiei de Aur 4 FotoCum a ajuns să arate Iulian Filipescu la 50 de ani! Declarații rare ale fostului internațional „de aur”, retras din viața publică 5 FotoUnica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare 6 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi
Citește și