Închide meniul
Foto

Milionarul român de 27 de ani şi-a pus la punct haterii: „Niciodată un om care e peste tine nu o să fie invidios”

Publicat: 7 septembrie 2023, 19:21

Reclamă
Milionarul român de 27 de ani şi-a pus la punct haterii: „Niciodată un om care e peste tine nu o să fie invidios”

Milionarul român de 27 de ani şi-a pus la punct haterii

Caius Covrig / colaj Instagram

Milionarul român de 27 de ani, Caius Covrig, a avut un mesaj vehement pentru haterii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În timp ce îşi aprindea un trabuc, Caius Covrig le-a transmis un mesaj dur acestora. Caius Covrig deţine şi manageriază un hotel de 4 stele de la munte.

Caius Covrig: „Când ajungi la un nivel e imposibil să nu ai hate”

Câinii latră, ursul merge. Când ajungi la un nivel e imposibil să nu ai hate. Oricât de mult bine ai face şi oricât de multe lucruri frumoase ai face în toată lumea.

Niciodată un om care este peste tine nu o să fie invidios. Invidia pleacă de la oamenii complexaţi, care pur şi simplu nu au ceva mai bun de făcut.

Am terminat o întâlnire importantă, mi-am aprins un trabuc şi ţin să vă mulţumesc tuturor care îmi apreciaţi cu adevărat munca şi care vedeţi cu adevărat cât de multă muncă este în fiecare zi ca să fii cu adevărat un om de succes”, a spus Caius Covrig într-un clip publicat pe Instagram.

Reclamă

Milionarul care s-a întors în România din SUA a avut un accident teribil: „Mi-a zis doctorul că trebuie să-mi amputeze brațul”

Milionarul care s-a întors în România din SUA a avut un accident teribil. Caius Covrig (27 de ani) a povestit că s-a răsturnat cu maşina anul trecut şi i-a fost amputat braţul.

Caius Covrig a mărturisit că viaţa i s-a schimbat complet de la acel accident.

Anul trecut am avut cea mai mare cumpănă din viața mea! Am făcut accident cu mașina, m-am răsturnat de 5 ori și m-am ales cu o tijă cu 18 șuruburi în braț. Am stat 4 săptămâni în pat. Am trecut peste… Când am ajuns la Urgențe, mi-a zis doctorul că trebuie să-mi amputeze brațul.

Reclamă 4 / 0/3

Mi-a căzut cerul în cap! La 25 de ani! De anul trecut mi s-a schimbat toată viața. Poate să pice cerul, să se întâmple orice, eu sunt fericit, mai optimist ca mine nu există”, a declarat Caius Covrig la podcast-ul Fiță cu Adiță.

Caius Covrig a lăsat baschetul pentru afaceri şi a ajuns milionar

Caius Covrig, în vârstă de 27 de ani, a lăsat baschetul de performanţă pentru afaceri.

Decizia s-a dovedit una de bun augur. Caius Covrig deţine acum un hotel de 4 stele în Buşteni. El are mai multe afaceri în domeniul imobiliarelor. Totodată, are o firmă de import-export în Statele Unite.

În 2022 Caius Covrig a fost distins în ţara noastră cu titlul de „Antreprenorul anului”.

În Statele Unite a studiat şi a practicat baschetul de performanţă, jucând în prima divizie NCAA.

Caius Covrig, surprins de aroganţa şi snobismul românilor

Caius Covrig a mărturisit că l-a surprins, atunci când s-a întors în România, snobismul oamenilor.

De când m-am întors în România, am tot văzut astfel de lucruri: mașini mai scumpe decât apartamentul și oameni care stau în chirie. Din punctul meu de vedere, mașina nu trebuie să reprezinte mai mult de 10% din imobilul în care stai.

Reclamă

Muncesc extrem de mult pentru vârsta mea, nu cred că am ieșit de două ori în club în ultimii doi ani. Prefer să stau la 40 de ani cu 20 de hoteluri deschise. Sunt foarte mulți oameni atât de săraci, încât tot ce au sunt banii. Aroganță și snobism ca în România nu există nicăieri”, a explicat Caius Covrig, la podcast-ul citat.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 LIVE VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong ACUM, în AntenaPLAY. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă Vezi toate știrile
Citește și