Închide meniul

Mircea Lucescu a dat o lovitură financiară! Afacerea uriaşă pe care a făcut-o în Bucureşti

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 31 mai 2022, 17:06

Mircea Lucescu a dat o lovitură financiară! Afacerea uriaşă pe care a făcut-o în Bucureşti

Proiectarea grafică a blocului din strada Rahmaninov

Foto: Google Maps

Mircea Lucescu a dat o lovitură financiară. În vârstă de 76 de ani, antrenorul lui Dinamo Kiev a vândut un penthouse în zona de nord a Capitalei, iar suma obţinută a fost uriaşă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu se implică în domeniul imobiliarelor de ani buni, iar sumele obţinute de antrenor sunt uriaşe. Ultima mare lovitură dată de „Il Luce” i-a adus în conturi 1.2 milioane de euro.

Mircea Lucescu a dat o lovitură financiară

Mircea Lucescu a dezvoltat un proiect imobiliar, în zona Floreasca din Capitală, cunoscut sub numele de Rahmaninov 38, potrivit digisport.ro. Este vorba despre un bloc de opt etaje cu 32 de apartamente. Preţul celui mai ieftin apartament porneşte de la 250.000 de euro.

Marele antrenor român a vândut penthouse-ul pe care îl deţinea la ultimul etaj cu o sumă fabuloasă: 1.2 milioane de euro. Locul de parcare al apartamentului de patru camere a costat nu mai puţin de 50.000 de euro!

Mircea Lucescu, gata să antreneze în Bundesliga

Mircea Lucescu e gata să o lase pe Dinamo Kiev şi să antreneze în Bundesliga. În vârstă de 76 de ani, marele antrenor român se declară fanul fotbalului din Germania. Arenele pline la fiecare meci l-au cucerit pe „Il Luce”.

Reclamă

De-a lungul carierei sale, Mircea Lucescu a antrenat doar într-un singur campionat de top al Europei: Serie A. Acolo, „Il Luce” le-a pregătit pe Pisa, Brescia, Reggiana şi Inter Milano, actuala camioană a Italiei.

„Un antrenor din Europa de Est are dificultăţi în a obţine un contract în Germania. Dar ar fi interesant pentru mine să ajungă în Bundesliga, unde fotbalul e spectaculos. Sunt stadioane pline şi o atmosferă fantastică.

Sunt pe locul al doilea după Ferguson la numărul de trofee. Oamenii spun că nu sunt importante pentru că le-am cucerit în Europa de Est, dar cluburile din Vest participă în competiţii diferite. Înainte de 1990, Estul se lupta cu Vestul. Dar au intervenit banii, care primează în Champions League”, a declarat Mircea Lucescu, potrivit sport.ua.

Reclamă 4 / 0/3

Igor Surkis, anunţ despre viitorul lui Mircea Lucescu

Milionarul ucrainean a negat zvonurile că antrenorul de 76 de ani şi-ar dori să părăsească Dinamo Kiev. Asigură că nu s-a luat în calcul un astfel de scenariu.

„Nu ştiu ce se scrie în presă, nici nu s-a discutat asta. El are contract până în 2024, vrea să lucreze. Ideea meciurilor caritabile a fost a lui şi cred că a fost foarte corectă„, a spus Surkis, potrivit football24.ua.

Surkis a vorbit şi despre plecările unor jucători. E dispus să renunţe la cel mult trei fotbalişti, dacă ofertele sunt cele corecte. Asigură că nu ia în calcul să vândă şi clubul.

„Trebuie mereu bani pentru a construi o echipă. Da, unii vor pleca, probabil. Există o ofertă bună pentru Mikolenko, îl vom lăsa să plece, 20 de milioane de euro reprezintă o ofertă bună pentru club. Dacă vor fi oferte pentru 2-3 jucători, îi vom lăsa să plece. Dar asta nu înseamnă că sunt gata să vând echipa, azi.

Am fost acuzat că am scos echipa din ţară ca să o vând. Nu s-a întâmplat asta, nici nu am încercat. Ca să infirm toate zvonurile, echipa nu este de vânzare. Dacă sunt oferte pentru anumiţi jucători, de exemplu pentru Ţigankov, şi sunt potrivite pentru club şi pentru jucători, atunci le vom lua în considerare. Dar trebuie să existe oferte„, a precizat patronul lui Dinamo Kiev.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și