Închide meniul
Video

Mircea Lucescu îşi face toate poftele de Sărbători! A mâncat şorici pe săturate: „Nu prea găseşti aşa!”

Viviana Moraru Publicat: 19 decembrie 2023, 20:47

Reclamă

Mircea Lucescu îşi face toate poftele de Sărbători

Mircea Lucescu/ Colaj Profimedia, AntenaSport

Fără grija fotbalului, Mircea Lucescu îşi face toate poftele de Sărbători. Şoriciul şi pomana porcului au fost de milioane anul acesta pentru „Il Luce”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu a mâncat şorici pe săturate direct de pe porc! 10 e nota lui Lucescu cel mare pentru şoriciul de la Câmpulung, unde va petrece Revelionul.

Mircea Lucescu îşi face toate poftele de Sărbători

„E moale! Nu prea găseşti d-ăsta aşa de moale”, a declarat Mircea Lucescu, după ce a mâncat şorici.

La un vin fiert şi o bucată de şorici, Lucescu şi-a amintit de tinereţea în care juca fotbal: „Jucatorii erau încă doritori de aplauze. Şi publicul era, pe unde ne duceam stadionul era arhiplin”, a mai declarat „Il Luce”.

Mircea Lucescu este liber de contract de la finalul lunii noiembrie. Tehnicianul român, ajuns la 78 de ani, şi-a dat demisia de la Dinamo Kiev, după trei ani petrecuţi la formaţia din capitala Ucrainei.

Reclamă

Mircea Lucescu, dezvăluire colosală despre George Copos

Mircea Lucescu a făcut o dezvăluire colosală despre George Copos. Lucescu şi-a adus aminte de momentul în care a semnat cu Rapid. Lucescu a câştigat titlul cu Rapid în 1999.

„Două echipe în România, Dinamo și Rapid. Rapid a venit în cariera mea într-o perioadă în care mă întorsesem din Italia, datorită lui George Copos. Am fost de câteva ori în Italia, la Brescia. George venise să pună la punct hotelul Crown Plaza.

Eu mă duceam cu el să-l aduc în zona Brescia, să-l ajut. Seara era permanent presiune să mă întorc acasă, la Rapid. Am semnat cu el venind acasă în vacanță, am semnat cu el la Vox Maris, în zona Piața Victoriei.
Pe un șervețel am semnat. Era Nicușor Năstase acolo, din toate toate astea mi-a pus un șervețel pe masă să semnez, ca să mă angajez în toate astea. Apoi a venit după mine când a văzut că la Inter lucrurile nu mergeau așa cum trebuia, sau că-mi dădusem demisia, a apărut acolo.

Reclamă 4 / 0/3

Soția mea a promis că dacă mă întorc acasă, mă întorc la Rapid. Rapidul era în situația să retrogradeze, m-am dus să văd Rapidul în Polonia, jucam în Intertoto. M-a văzut cum eram, am văzut ultimele două meciuri de campionat. Atunci am preluat echipa, am mers imediat cu ea la cantonament”, a spus Mircea Lucescu la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:40 VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley 10
mai
23:43
Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei
10
mai
23:32
VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final
10
mai
23:27
VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat
10
mai
23:04
„De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu
10
mai
22:25
Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off!
10
mai
22:24
FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu”
10
mai
22:00
Yokohama – Al Ain, 13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei
10
mai
21:55
Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG
10
mai
21:44
Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai
Vezi toate știrile
Citește și