Închide meniul

Mircea Lucescu, dezvăluire colosală despre George Copos: „Am semnat pe un şerveţel!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 decembrie 2023, 12:59

Mircea Lucescu, dezvăluire colosală despre George Copos: „Am semnat pe un şerveţel!

Mircea Lucescu, dezvăluire colosală despre George Copos:

Mircea Lucescu a făcut o dezvăluire colosală despre George Copos. Lucescu şi-a adus aminte de momentul în care a semnat cu Rapid. Lucescu a câştigat titlul cu Rapid în 1999.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu a făcut o dezvăluire fabuloasă despre momentul când a venit la Rapid. Lucescu a spus că George Copos a fost cel care l-a convins să vină în România ca să antreneze Rapidul. Lucescu a semnat prima dată cu giuleştenii în 1997.

Mircea Lucescu, dezvăluire colosală despre George Copos

„Două echipe în România, Dinamo și Rapid. Rapid a venit în cariera mea într-o perioadă în care mă întorsesem din Italia, datorită lui George Copos. Am fost de câteva ori în Italia, la Brescia. George venise să pună la punct hotelul Crown Plaza.

Eu mă duceam cu el să-l aduc în zona Brescia, să-l ajut. Seara era permanent presiune să mă întorc acasă, la Rapid. Am semnat cu el venind acasă în vacanță, am semnat cu el la Vox Maris, în zona Piața Victoriei.
Pe un șervețel am semnat. Era Nicușor Năstase acolo, din toate toate astea mi-a pus un șervețel pe masă să semnez, ca să mă angajez în toate astea. Apoi a venit după mine când a văzut că la Inter lucrurile nu mergeau așa cum trebuia, sau că-mi dădusem demisia, a apărut acolo.

Soția mea a promis că dacă mă întorc acasă, mă întorc la Rapid. Rapidul era în situația să retrogradeze, m-am dus să văd Rapidul în Polonia, jucam în Intertoto. M-a văzut cum eram, am văzut ultimele două meciuri de campionat. Atunci am preluat echipa, am mers imediat cu ea la cantonament”, a spus Mircea Lucescu la fanatik.ro.

Reclamă

Mircea Lucescu, verdict după ce România s-a calificat la EURO 2024

Mircea Lucescu a dat un prim verdict după ce România s-a calificat la EURO 2024. Lucescu a spus că era obligatoriu ca România să se califice la Campionatul European din Germania.

Mircea Lucescu a mai spus că, dacă naţionala României nu se califica, atunci cariera lui Edi Iordănescu la nivel de selecţioner se încheia.

Am primit calificarea cu foarte multă bucurie şi foarte multă satisfacţie. Noi cred că am făcut o greşeală când am folosit tineri, când i-am folosit la echipa naţională. Nu se poate face performanţă la echipa naţională doar cu tineri. Este o calificare importantă pentru fotbalul românesc. Merită felicitări, eu sper ca această calificare să ducă la un nucleu de jucători.

Reclamă 4 / 0/3

Mâine trebuie să joace cu zâmbetul pe buze. De acum încolo ei trebuie să pună la baza evoluţiei lor jocul. Doar jocul îi poate duce mai departe. Îl felicit de Edi iordănescu. A selecţionat ceea ce a avut la dispoziţie. Că a păstrat un nucleu de jucători, a fosrt inspirat. Nu poţi să faci performanţă dacă schimbi jucători. A simţit pulsul jocului şi calitatea jocului. În grupa asta era obligatorie calificarea. Dacă o rata, cariera lui la nivelul acesta se termina„, a spus Mircea Lucescu la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și