Închide meniul

Mircea Lucescu l-a vizitat în închisoare pe Dănuţ Lupu. Reacţia fabuloasă a marelui antrenor atunci când l-a văzut după gratii!

Bogdan Stănescu Publicat: 9 aprilie 2024, 12:52

Reclamă
Mircea Lucescu l-a vizitat în închisoare pe Dănuţ Lupu. Reacţia fabuloasă a marelui antrenor atunci când l-a văzut după gratii!

Mircea Lucescu l-a vizitat în închisoare pe Dănuţ Lupu

Dănuţ Lupu şi Mircea Lucescu / colaj Hepta, Profimedia Images

Mircea Lucescu l-a vizitat în închisoare pe Dănuţ Lupu. Eliberat din detenţie, Lupu a povestit întâlnirea cu „Il Luce” de după gratii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marele antrenor român i-a mărturisit lui Dănuţ Lupu că se afla pentru a doua oară în vizită la închisoare. Prima oară l-a vizitat pe George Copos.

Mircea Lucescu l-a vizitat în închisoare pe Dănuţ Lupu. Reacţia fabuloasă a marelui antrenor atunci când l-a văzut după gratii!

“Eu îl consider ca un tată al meu (n.r.: pe Mircea Lucescu). Nu mă aşteptam să vină. Mi-a spus: «Am trăit anii ăştia şi am fost de două ori la puşcărie. O dată să îl văd pe Copos, o dată să te văd pe tine. Sper că nu mai vin niciodată». 

A fost emoţionant, nu îl mai văzusem de un an de zile: «La câte ai făcut, ai ajuns aici pentru carnet». Ce să mai zic? A stat o oră nea Mircea. Îi mulţumesc mult pentru efortul pe care l-a făcut.

L-am simţit că nu e în apele lui. Se uită toată lumea la tine ca la urs, nu se simţea lejer. De aia, după 45 de minute, i-am spus că îi mulţumesc că a venit. Nu era locul lui acolo. 

Reclamă

Au sărit pe el cu autografe, găsisem pe cerere şi numele lui Ando. Au sărit pe nea Mircea să facă poze, autografe. Îi promit că nu va mai veni să mă vadă pe acolo”, a mărturisit Dănuţ Lupu la fanatik.ro.

Dănuţ Lupu a izbucnit în plâns când a dezvăluit prin ce a trecut în cele 175 de zile din închisoare: „Unde e clemenţa?”

Dănuţ Lupu nu s-a mai putut abţine şi a izbucnit în plâns când a dezvăluit prin ce a trecut în cele 175 de zile în închisoare. Fostul mare fotbalist a venit cu mărturisiri dureroase despre cea mai grea perioadă a vieţii lui.

Dănuţ Lupu a fost eliberat din închisoare săptămâna trecută. Fostul internaţional a ieşit din penitenciarul Rahova, după şase luni petrecute după gratii. Se afla în închisoare din luna octombrie, fiind condamnat la şapte luni şi zece zile de detenţie, după ce a fost prins conducând fără permis.

Reclamă 4 / 0/3

Şase luni fără cinci zile am stat (n.r. în închisoare). Nu pot să spun că a fost uşor, nu pot să spun nici că a fost greu. Oraşul ăsta e mare, am foarte mulţi prieteni, nu sunt toţi sfinţi. Totuşi, trebuie să recunosc, puşcăria e puşcărie. Nu avem nici nişte condiţii ok. Nu pot să o numesc puşcărie… totuşi nu cred că un om civilizat poate să stea acolo. Dar stai, ce să faci.

„Am vrut să nu mai vin în România”

Sincer, eu am vrut să nu mai vin în România. Care riscuri? Aveam o condamnare de 7 luni, stai 2 ani… te graţiază. Alţii cum stau afară şi nu mai cere nimeni nimic (n.r. extrădare). Eu nu mă consider cel mai mare pericol al României. Până la urma urmei, am făcut o faptă de copil. Plăcerea mea de a conduce m-a adus aici şi m-am hotărât… am zis că plăcerile se plătesc în viaţă (n.r. a izbucnit în lacrimi). Dacă făceam un accident, dacă omoram pe cineva… da. Dar nu am făcut nimic! În afară de gravitatea faptei. Te uiţi la TV şi când vezi atâţia care fac ce fac, omoară lumea… şi nu se mai duc la puşcărie. Sunt curios acum ce o să mai zică, ce o să mai facă! Atât eu cât şi soţia mea, am trecut peste încercarea asta. Îi mulţumesc şi băiatului meu.

Până la urmă am venit şi m-am predat singur, de ce să îmi pui cătuşe (n.r. la aeroport). Nu am ce să reproşez angajaţilor penitenciarului, ei fac ce li se spune. Când vrei să dai exemplu un om, omul ăla are nişte drepturi. Eu normal trebuia să vin de pe 7 martie acasă. Unde e clemenţa? Poate mulţi s-au gândit că îmi vor închide gura şi o să mă schimb. Niciodată!

S-a făcut o secţie nouă… întâi se spune că te ţine 2 săptămâni în carantină, pe care eu nu o înţeleg. Te ţin într-o cameră vai steaua ei, unele mai au şi mergători (n.r. şobolani). Te scot o oră sau două ore pe zi într-o curte. După m-a mutat pe secţia a 4-a la Rahova

Vreo 4 zile nu am dormit deloc, după te adaptezi. Trebuie să respiri. Am început uşor-uşor să merg şi la plimbare. Primele 4 zile nu am ieşit din cameră. Am stat în cameră cu 23 de deţinuţi”, a declarat Dănuţ Lupu pentru sursa citată.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor Vezi toate știrile
Citește și