Închide meniul

Dănuţ Lupu a izbucnit în plâns când a dezvăluit prin ce a trecut în cele 175 de zile din închisoare: „Unde e clemenţa?”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 aprilie 2024, 10:56 / Actualizat: 10 aprilie 2024, 22:32

Dănuţ Lupu a izbucnit în plâns când a dezvăluit prin ce a trecut în cele 175 de zile din închisoare: „Unde e clemenţa?

Dănuţ Luţu a izbucnit în plâns când a vorbit despre cele 175 de zile în închisoare!

Dănuţ Lupu, la eliberarea din penitenciarul Rahova / AS.ro

Dănuţ Lupu nu s-a mai putut abţine şi a izbucnit în plâns când a dezvăluit prin ce a trecut în cele 175 de zile în închisoare. Fostul mare fotbalist a venit cu mărturisiri dureroase despre cea mai grea perioadă a vieţii lui

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dănuţ Lupu a fost eliberat din închisoare săptămâna trecută. Fostul internaţional a ieşit din penitenciarul Rahova, după şase luni petrecute după gratii. Se afla în închisoare din luna octombrie, fiind condamnat la şapte luni şi zece zile de detenţie, după ce a fost prins conducând fără permis.

Dănuţ Lupu a izbucnit în plâns când a vorbit despre cele 175 de zile din închisoare!

Şase luni fără cinci zile am stat (n.r. în închisoare). Nu pot să spun că a fost uşor, nu pot să spun nici că a fost greu. Oraşul ăsta e mare, am foarte mulţi prieteni, nu sunt toţi sfinţi. Totuşi, trebuie să recunosc, puşcăria e puşcărie. Nu avem nici nişte condiţii ok. Nu pot să o numesc puşcărie… totuşi nu cred că un om civilizat poate să stea acolo. Dar stai, ce să faci.

Sincer, eu am vrut să nu mai vin în România. Care riscuri? Aveam o condamnare de 7 luni, stai 2 ani… te graţiază. Alţii cum stau afară şi nu mai cere nimeni nimic (n.r. extrădare). Eu nu mă consider cel mai mare pericol al României. Până la urma urmei, am făcut o faptă de copil. Plăcerea mea de a conduce m-a adus aici şi m-am hotărât… am zis că plăcerile se plătesc în viaţă (n.r. a izbucnit în lacrimi). Dacă făceam un accident, dacă omoram pe cineva… da. Dar nu am făcut nimic! În afară de gravitatea faptei. Te uiţi la TV şi când vezi atâţia care fac ce fac, omoară lumea… şi nu se mai duc la puşcărie. Sunt curios acum ce o să mai zică, ce o să mai facă! Atât eu cât şi soţia mea, am trecut peste încercarea asta. Îi mulţumesc şi băiatului meu.

Până la urmă am venit şi m-am predat singur, de ce să îmi pui cătuşe (n.r. la aeroport). Nu am ce să reproşez angajaţilor penitenciarului, ei fac ce li se spune. Când vrei să dai exemplu un om, omul ăla are nişte drepturi. Eu normal trebuia să vin de pe 7 martie acasă. Unde e clemenţa? Poate mulţi s-au gândit că îmi vor închide gura şi o să mă schimb. Niciodată!

Reclamă

S-a făcut o secţie nouă… întâi se spune că te ţine 2 săptămâni în carantină, pe care eu nu o înţeleg. Te ţin într-o cameră vai steaua ei, unele mai au şi mergători (n.r. şobolani). Te scot o oră sau două ore pe zi într-o curte. După m-a mutat pe secţia a 4-a la Rahova

Vreo 4 zile nu am dormit deloc, după te adaptezi. Trebuie să respiri. Am început uşor-uşor să merg şi la plimbare. Primele 4 zile nu am ieşit din cameră. Am stat în cameră cu 23 de deţinuţi„, a declarat Dănuţ Lupu la fanatik.ro

În momentul eliberării din penitenciarul Rahova, fostul mare fotbalist nu a vrut să ofere prea multe declaraţii şi a încercat să fugă de reporterii prezenţi.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a spus Dănuţ Lupu când a fost eliberat din închisoare

Acesta a răspuns însă la doar câteva întrebări. Lupu a transmis că nu va mai conduce fără permis niciodată, iar când a fost întrebat ce va face după eliberare, a declarat că pentru moment, nu ştie nimic.

(N.r. Mai conduceţi fără permis) Niciodată! (N.r. Vă întoarceţi la CS Dinamo) Nu ştiu nimic! (N.r. Ce aţi învăţat în aceste şase luni) Ce ai învăţa şi tu dacă ai veni aici.

Nu am ce să vorbesc. Eu cred că, până la urma urmei, am făcut o greşeală, am plătit pentru ea. Regret ce am făcut, nu mai are rost să vorbesc. Mă duc acasă, am o familie, am ce să fac. E normal, o să fac tot ce e posibil să redobândesc carnetul de conducere. Când îl voi lua, voi conduce iar.

Respect regulile de circulaţie, n-am făcut niciun accident, nu m-au prins drogat, n-am omorât pe nimeni”, a declarat Dănuţ Lupu.

După aceste declaraţii, Dănuţ Lupu s-a revoltat şi i-a transmis un mesaj acid unuia dintre reporteri: „Și dumneata acum mă hărtuiești. Da! Dacă eu nu vreau să vorbesc, iar tu-mi bagi microfonul în gură, ce înseamnă asta?„, a mai spus Lupu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut Vezi toate știrile
Citește și