Închide meniul

Mircea Lucescu, şocat să afle ce s-a putut întâmpla în timp ce îşi antrena echipa: „Nu pot să cred aşa ceva”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 3 martie 2024, 9:37

Mircea Lucescu, şocat să afle ce s-a putut întâmpla în timp ce îşi antrena echipa: „Nu pot să cred aşa ceva

Mircea Lucescu, verdict după ce turcii au anunțat transferul lui Ianis Hagi la Galatasaray

Mircea Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Mircea Lucescu a fost şocat să afle ce s-a putut întâmpla în timp ce îşi antrena echipa. „Il Luce” a pregătit-o pe Corvinul Hunedoara în perioada 1979 – 1980. Anterior, a fost antrenor – jucător la Corvinul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După perioada Corvinul, Mircea Lucescu a devenit selecţioner al României. El nu a ştiut până de curând că era ascultat în casă atunci când o antrena pe Corvinul.

Mircea Lucescu, şocat să afle ce s-a putut întâmpla în timp ce îşi antrena echipa: „Nu pot să cred aşa ceva”

“Tu știi că în apartamentul tău de la Hunedoara era aparatură de ascultare?”, l-a întrebat Ionel Stoica pe Mircea Lucescu în podcastul său.

“Nu pot să cred! E prima oară când aud asta”, a răspuns Mircea Lucescu.

“Nu ți-a povestit Romică Gabor (n.r.: Romulus Gabor)? El a preluat apartamentul tău după ce ai plecat de acolo și când s-au dus unii să renoveze au găsit la ferestre dispozitive de ascultare”, i-a dezvăluit Ionel Stoica lui Mircea Lucescu.

Reclamă

“Pe mine nu m-au interesat niciodată aceste lucruri, pentru că nu am avut de-a face cu ele”, a precizat Lucescu.

Romulus Gabor i-a fost mai întâi coleg de echipă lui Lucescu la Corvinul, după care „Il Luce” l-a antrenat. Gabor era una dintre marile speranţe ale fotbalului românesc. La Campionatul Mondial U20, din 1981, disputat în Australia, Romulus Gabor a fost declarat jucătorul turneului.

Naţionala de tineret a României a obţinut cea mai bună clasare din istorie la un Mondial de Tineret, locul 3. Gabor era coleg în naţionala de tineret atunci cu Mircea Rednic, Ioan Andone sau Gabi Balint.

Reclamă 4 / 0/3

România a fost eliminată după prelungiri în semifinalele competiţiei de către Germania, iar în finala mică a învins-o cu 1-0 pe Anglia, printr-un gol marcat chiar de Gabor.

Mircea Lucescu îi poartă noroc lui Dinamo! Zeljko Kopic, cât se poate de sincer: „ E deja o tradiție să fie alături de noi”

Mircea Lucescu îi poartă noroc lui Dinamo. Cel mai longeviv antrenor român a fost alături de echipa din Ștefan cel Mare în ultima perioadă, îar „câinii” sunt acum într-o formă foarte bună.

”Mircea Lucescu a fost ieri în Grecia, iar azi cu noi. E deja o tradiție să fie alături de noi. Face parte din istoria acestui club și apreciez mult că ne susține. Ne dă o energie bună. Îmi doresc în viitor să stau mai mult de vorbă cu el”, declara Zeljko Kopic, într-o conferință de presă organizată înaintea meciului „câinilor” cu CFR Cluj.

Chiar dacă Dinamo a fost învinsă cu 4-0 de CFR Cluj, etapa următoare „câinii” au învins-o cu 1-o pe Hermannstadt. Şi în ultimul meci disputat în Liga 1 Dinamo a fost aproape de victorie.

Poli Iaşi – Dinamo s-a încheiat 0-0, dar „câinii” au avut două şanse uriaşe de a înscrie în repriza secundă. Ambele ocazii imense au fost ratate de Abdallah.

Dinamo, echipă la care Mircea Lucescu a evoluat ca jucător şi pe care a antrenat-o cu succes ulterior, se află acum pe locul 15 în Liga 1. „Câinii” au 26 de puncte obţinute în 29 de etape.

Dinamo speră să se salveze de la retrogradare. Formaţia din Ştefan cel Mare mai are de disputat un singur joc din sezonul regular, contra celor de la UTA. Dinamo – UTA va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro sâmbătă, 9 martie, de la ora 17:00.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și