Închide meniul

Mircea Lucescu îi poartă noroc lui Dinamo! Zeljko Kopic, cât se poate de sincer: „ E deja o tradiție să fie alături de noi”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 22 februarie 2024, 15:16

Mircea Lucescu îi poartă noroc lui Dinamo! Zeljko Kopic, cât se poate de sincer:  E deja o tradiție să fie alături de noi”

Mircea Lucescu îi poartă noroc lui Dinamo

Mircea Lucescu si Zeljko Kopic / Facebook Dinamo

Mircea Lucescu îi poartă noroc lui Dinamo. Cel mai longeviv antrenor român a fost alături de echipa din Ștefan cel Mare în ultima perioadă, îar „câinii” sunt acum într-o formă excepțională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu CFR Cluj, Zeljko Kopic a vorbit despre importanța pe care o are Mircea Lucescu, în cadrul echipei.

Mircea Lucescu îi poartă noroc lui Dinamo

Zeljko Kopic a spus că este deja o tradiție ca „Il Luce” să fie alături de echipă și a menționat că prezența acestuia le dă o energie bună „câinilor”.

De asemenea, antrenorul lui Dinamo a spus că își dorește să discute, în viitor, cu Mircea Lucescu.

”Mircea Lucescu a fost ieri în Grecia, iar azi cu noi. E deja o tradiție să fie alături de noi. Face parte din istoria acestui club și apreciez mult că ne susține. Ne dă o energie bună. Îmi doresc în viitor să stau mai mult de vorbă cu el.”, a declarat Zeljko Kopic, în cadrul conferinței de presă.

Reclamă

De asemenea, antrenorul de la Dinamo a vorbit și despre duelul cu CFR Cluj, dar și de Adrian Mutu, antrenorul ardelenilor.

”Am 26 de jucători în lot. Trebuie să îi respect pe toți. Unii nu pot juca, deci e o șansă bună pentru restul să arate că au calitate. Suntem în zona retrogradării. Mai e mult de muncă pentru a ne salva. Lucrăm în fiecare zi.

Adrian Mutu a fost un fotbalist bun și este și un antrenor bun. Eu au forță ofensivă, iar datorită acestui motiv se luptă pentru primele lucruri.”, a mai spus antrenorul lui Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Mircea Lucescu a spus totul despre prezenţa la antrenamentele lui Dinamo

Mircea Lucescu a spus totul despre prezenţa la antrenamentele lui Dinamo. Il Luce nu se va implica la clubul său de suflet, dar încearcă să ajute echipa prin simpla sa prezenţă.

„Am simțit, știu asta, este un moment dificil pentru Dinamo. Mi-aș dori foarte tare ca echipa să se salveze de la retrogradare, dar v-aș ruga să nu folosiți aceste vizite ale mele cum că m-aș implica la Dinamo. N-are deloc legătură cu asta, nu vreau să creez iluzii.

Am fost o dată, mi s-a solicitat să mai vin o dată. știți cum sunt superstițiile în fotbal, în viață. Am considerat că e bine după succes să mai apar o dată, în fotbal e bine să legi victoriile. Iar dacă a funcționat ceva bine, atunci hai să o mai facem o dată!

Din respect pentru Dinamo, de drag, la experiența mea am realizat că este un moment oportun. Ce să fac? Să stau în casă? Să nu ajut cum pot, cu experiența mea? Am fost la meci și la Rapid, nu e nicio problemă. Acum câțiva ani am fost și la Steaua (n.red FCSB), mi-a sărit toată presa în cap. Că de ce?! Eu sunt disponibil pentru oamenii din fotbal care mă solicită.

Am considerat mereu că este obligația mea să fiu alături de cei în dificultate. Și dacă pot ajuta cu energie, cu un sfat… Acum, cei de la Dinamo trebuie să se adune, să se strângă unul lângă celălalt pentru a realiza ceva, fiindcă duc o luptă extraordinară”, a spus Lucescu, citat de gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” Vezi toate știrile
Citește și