Închide meniul

Mircea Lucescu, surprins în Kiev, în momentul în care Rusia a invadat Ucraina! Cum va ajunge în România. Explozii lângă capitala ucraineană

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 24 februarie 2022, 8:36

Mircea Lucescu, surprins în Kiev, în momentul în care Rusia a invadat Ucraina! Cum va ajunge în România. Explozii lângă capitala ucraineană

Imagini teribile din Ucraina / Foto: Getty Images

Imagini teribile din Ucraina / Foto: Getty Images

Din informațiile Antena Sport, Il Luce este încă lângă Kiev, în cantonamentul echipei, acolo unde l-a și surprins decizia lui Vladimir Putin de a invada Ucraina. O decizie despre plecarea spre România va fi luată curând de antrenorul nostru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai probabil, el va pleca cu mașina spre România. Dacă inițial, anunțase că vrea să rămână în Ucraina și să respecte programul echipei, Lucescu e nevoit acum să plece din zona de conflict. Ucraina a declarat stare de urgență și acesta nu mai are motive să rămână în țara vecină.

Rusia a declanșat războiul împotriva Ucrainei

Vladimir Putin a anunţat joi dimineaţă o operaţiune militară specială în regiunea ucraineană Donbas, el afirmând că scopul este părarea oamenilor care sunt ţinta abuzurilor şi genocidului regimului de la Kiev. Potrivit CNN, Explozii puternice au putut fi auzite în apropierea capitalei, Kiev şi în Harkov.

Într-o intervenţie la televiziunea de stat, Putin a anunţat acţiunile militare din Donbas, cerând forţelor militare ucrainene să depună armele şi să plece acasă, potrivit agenţiilor de stat RIA-Novosti şi TASS.

Vladimir Putin: Republicile populare din Donbass au cerut ajutorul Rusiei

„Republicile populare din Donbass au cerut ajutorul Rusiei. Ca urmare, am decis să iniţiem o operaţiune militară specială. Obiectivul este de a proteja oamenii care de opt ani sunt ţinta abuzurilor şi genocidului din partea regimului de la Kiev şi, pentru ca aceasta să înceteze, vom acţiona pentru a demilitariza şi denazifica Ucraina şi îi vorm aduce în faţa justiţiei pe cei care care au comis numeroase crime sângeroase împotriva oamenilor paşnici”, a declarat Putin, conform TASS.

Reclamă

El a avertizat că toată responsabilitatea pentru o eventuală vărsare de sânge va reveni conştiinţei Guvernului Ucrinean, declarându-se covins că trupele ruseşti îşi vpr face datoria. Liderul de la Kremlin a precizat că obiectivul Rusiei nu este să ocupe Ucraina.

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Mircea Lucescu: Nu mi-e frică de nimeni. Voi juca cu echipa mea peste tot în Ucraina

Mircea Lucescu făcea un anunț curajos cu 9 zile în urmă, când încă spera că Vladimir Putin nu va invada Ucraina. ”Programul a fost anunțat pe site-ul clubului cu mult timp în urmă. Pe 13 februarie, am început un cantonament în Antalya și vom fi aici până pe 22 februarie.

Voi juca cu echipa mea peste tot în Ucraina. Am fost antrenorul lui Șahtionr până în ultimul moment, la incidentele din 2014. Nu mi-e frică de nimeni. Nu se pune problema ca Dinamo Kiev să nu revină din Antalya, pe 22 februarie. Treaba noastră este să facem fotbalul mai bun”, a spus Mircea Lucescu, citat de www.aa.com.tr.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și