Închide meniul

Mircea Sandu a izbucnit în plâns şi a făcut dezvăluiri teribile: „Duc după mine al treilea cancer”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 octombrie 2022, 12:12

Mircea Sandu a izbucnit în plâns şi a făcut dezvăluiri teribile: „Duc după mine al treilea cancer

Mircea Sandu duce o luptă teribilă. A fost diagnosticat pentru a treia oară cu cancer

Mircea Sandu, fost preşedinte FRF / Captură GSP

Mircea Sandu nu mai scapă de probleme. Fostul preşedinte al FRF a izbucnit în plâns în timp ce făcea dezvăluiri teribile. Medicii l-au anunţat că are din nou cancer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul care a scris istorie în tricoul Sportului Studenţesc se luptă cu boala necruţătoare încă din 2009.

Mircea Sandu a izbucnit în plâns şi a făcut dezvăluiri teribile. Are din nou cancer

În februarie 2009 mi-am făcut toate analizele, mă îngrășasem un pic, făcusem 100 de kilograme, și am fost la Medlife. Mi-am făcut analizele, ecografie, totul în regulă. În august am venit din vacanță, slăbisem 10 kilograme, am început cu mișcare, hai să mă duc să văd cum stau. Și atunci mi-a descoperit doamna doctor două metastaze la lobul mic al ficatului. Am fost la doctorul Virgil Ionescu, un radiolog excepțional, și mi-am făcut RMN, apoi am ajuns la Supercupa Europei la Monaco. Noi stăteam la Cannes, eram gașcă mare. Prietenii mei de aici de la local (unde are loc interviul, hotelul Irisa), Irina și Daniel, locuiseră mult în Nisa și i-am sunat. „Bă, am o problemă. Vreau să-mi găsiți și mie un doctor.

Am găsit un oncolog extraordinar. A făcut o echipă cu chirurg, radiolog, anestezist și am început tratamentul, chimioterapia și radioterapia. Greu! La început a stat și Liza cu mine, după aia trebuia să fie aici. Eu plecam cu avionul duminica, zburam de la Băneasa cu Blue Air, făceam luni, marți tratamentul, miercuri mă întorceam, joi și vineri mergeam la Federație și tot așa. M-a operat în decembrie. După vreo 7 ore m-am culcat cu Geoană președinte și m-am trezit cu Băsescu președinte.

A fost totul extraordinar de bine, n-am avut nicio problemă, nu dureri. Oamenii și-au făcut treaba perfect. Oncologul, cu tratamentul pe care l-a aplicat, micșorase foarte mult toate mizeriile alea acolo. Am avut pungă, mi-a scos-o după 6 luni. Am mai făcut șase luni de chimioterapie și începând cu iunie 2010 n-am mai făcut tratament, doar mergeam la control. A fost o operație grea, o perioadă grea! Dar cum să mă facă pe mine o tumoare?! Am avut susținerea extraordinară a familiei și am trecut peste„, a declarat Mircea Sandu pentru gsp.ro.

Reclamă

În vârstă de 70 de ani, fostul conducător al fotbalului românesc a primit o veste şoc de la medici, chiar în momentul în care se gândea că a scăpat de problemele medicale.

Duc după mine al treilea cancer. În 2020, m-am dus să fac controlul periodic de rutină. Și, ce credeți? Am descoperit că am o tumoare la plămâni. Mi-au scos-o în iunie 2020. Și, recent, mi-au mai descoperit una. Acum, am cancer la prostată. Trebuie să o rezolv și p-asta!

În momentul de față trebuie să fac tratament. Dimineața iau 12 pastile. La prânz, alte 7. Seara, ceva mai multe, 17 pastile. O să trec eu și peste asta, nu mă doboară pe mine un cancer.

Reclamă 4 / 0/3

Pfff… Două momente mi-au fost foarte grele în viață. În ’81, când a murit tata. Avea 51 de ani. Și în ’95, când Simona s-a prăpădit la 46 de ani. Greu! A suferit, săraca, șase-șapte ani de zile. Mă gândeam… Mi-e greu să vorbesc despre acest subiect. Îmi ziceam atunci: am doi copii, ce fac eu cu cei doi copii? Dumnezeu așa a făcut de am cunoscut-o pe Liza. Și într-un an ne-am căsătorit. Și de atunci e o mamă bună. Greu de tot mi-a fost… (n.r. începe să plângă)„, a reacţionat fostul preşedinte al FRF.

24 de ani a fost Mircea Sandu preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal.

Recomandări
  • Mircea Sandu nu a scăpat de problemele medicale
  • Fostul preşedinte al FRF, diagnosticat din nou cu cancer

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și