Închide meniul

„Miroase îngrozitor a cadavre!” Yuksel Yesilova, fostul secund de la FCSB, a făcut dezvăluiri terifiante din Turcia: „Teribil! Nu am plâns în viaţa mea atât!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 februarie 2023, 12:23

Reclamă
„Miroase îngrozitor a cadavre! Yuksel Yesilova, fostul secund de la FCSB, a făcut dezvăluiri terifiante din Turcia: „Teribil! Nu am plâns în viaţa mea atât!

Imagini terifiante din Turcia

Profimedia

Yuksel Yesilova, fost secund la FCSB şi fost colaborator cu Marius Şumudică, a făcut dezvăluiri terifiante din infernul din Turcia. Yelisova a descris un tablou de groază al situaţiei din Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Yuksel Yesilova a vorbit despre drama uriaşă trăită turci în ultima săptămână. Zeci de mii de oameni şi-au pierdut viaţa în urma cutremurelor devastatoare. Fostul secund de la FCSB a vorbit despre situaţia disperată din ţara sa.

Yuksel Yesilova, fostul secund de la FCSB, a făcut dezvăluiri terifiante din Turcia

Frate, e foarte greu, crede-mă că în cuvinte e foarte greu să te fac să înțelegi exact prin ce trecem. La voi am văzut că se vorbește despre 36.000 de oameni morți, poate mai mult. Crede-mă că numărul e mult mai mare! E groaznic. Teribil! Nu-ți poți imagina. Pe stradă nu vezi nimic altceva decât mormane de moloz, sânge și miroase îngrozitor a cadavre. Uite, îmi vine să plâng când îți spun aceste lucruri. Ce tragedie trăim! Nu am plâns atât în viața mea, acum nu pot decât să ajut cu mâinile astea pe care le am și să plâng. Frate, e foarte greu!”, a spus Yuksel Yesilova pentru gsp.ro.

Sursa foto: Facebook Yuksel Yesilova

Reclamă

Cemal Kutahya, fost handbalist la CSU Suceava, a fost găsit mort între dărâmături, după cutremurul din Turcia

Cemal Kutahya, fost handbalist la CSU Suceava, a fost găsit mort între dărâmături, după cutremurul din Turcia. Clubul sucevean anunţă că a fost găsit trupul neînsufleţit al fostului jucător Cemal Kutahya. Acesta a fost prins sub dărâmături după cutremurul care a avut loc în urmă cu o săptămână în Turcia. Potrivit impresarului său, au fost găsite şi trupurile băieţelului şi soţiei lui Cemal, care era însărcinată în 5 luni, transmite clubul.

”În cursul zilei de astăzi a fost găsit trupul neînsufleţit al fostului nostru jucător Cemal Kutahya. Acesta a fost prins sub dărâmături după cutremurul care a avut loc în urmă cu o săptămână în Turcia.

Potrivit impresarului său, au fost găsite şi trupurile băieţelului şi soţiei lui Cemal, care era însărcinată în 5 luni. Decesul sportivului a fost confirmat şi de Federaţia Turcă de Handbal”scrie clubul într-o postare.

Reclamă 4 / 0/3

”Am aflat cu profundă tristeţe vestea morţii dragului nostru Cemal Kutahya, căpitanul echipei noastre naţionale de handbal masculin, şi a fiului său, Cinar Kutahya, care au rămas sub dărâmăturile casei în care locuiau în Antakya.

Condoleanţele noastre! Vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a onora numele lui Cemal Kutahya, care ani de zile a reprezentat cu succes ţara noastră la cel mai înalt nivel. Mulţumim, Cemal, pentru tot ce ai făcut pentru ţara noastră. Nu te vom uita”, se arată în mesajul Federaţiei Turce de Handbal.

„Oh, dragul nostru Cemal! Prieten drag, ne-ai rănit tare”, a fost unul dintre sutele de mesaje postate pe reţelele de socializare de cluburi din Turcia şi prieteni ai lui Cemal.

În vârstă de 32 de ani, Cemal Kutahya a fost legitimat la CSU Suceava în sezonul 2021-2022. ”După despărţirea de echipa noastră interul dreapta s-a întors în ţara natală, la Hatay SK, grupare care ocupă primul loc în Superliga din Turcia. Suntem onoraţi că te-am cunoscut. Odihneşte-te în pace”, mai scrie Clubul Sportiv Universitar din Suceava în postare.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
Vezi toate știrile
Citește și