Închide meniul

Miron Cozma, dezvăluiri savuroase despre Gică Hagi: „Şi acum fac mişto de el!”

Viviana Moraru Publicat: 6 mai 2023, 12:25

Reclamă
Miron Cozma, dezvăluiri savuroase despre Gică Hagi: „Şi acum fac mişto de el!

Miron Cozma, dezvăluiri savuroase despre Gică Hagi

Miron Cozma/ Hepta

Miron Cozma a făcut dezvăluiri savuroase despre Gică Hagi. Liderul minerilor din perioada postdecembristă a mărturisit că „Regele” îi este bun prieten, însă în continuare îi aduce aminte că l-a bătut într-un meci de tenis de picior.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Miron Cozma susţine că îi poartă un respect deosebit lui Gică Hagi, cu care obişnuia să joace tenis de picior.

Miron Cozma, dezvăluiri savuroase despre Gică Hagi

Miron Cozma susţine că încă îl tachinează pe Gică Hagi, după un episod petrecut în urmă cu mai mulţi ani. Acesta susţine că l-a învins pe „Rege” într-un meci de tenis de picior, pe vremea când actualul manager de la Farul evolua la Steaua.

„Îi spun și acum lui Hagi, uite, în direct. Și acum fac mișto de el. E cu 11 ani mai tânăr ca mine Hagi, regele fotbalului românesc. Cu toate că îl respect enorm, e prietenul meu, fratele meu, dar și acum fac mișto de el. Bă, ai mai învățat ceva cu mingea de fotbal? Da, păi da.

Întrebați-l! Era fotbalist la Steaua, înțelegeți? Și l-am bătut cu crâșmarul de la Doi Cocoși la fotbal-tenis. Păi acolo arăți ce știi cu mingea de fotbal. Pe teren de 90 de metri dă tot prostul cu șpițul și cu capul în minge. Da, îl bat și acum (n.r. pe Hagi)! L-am întrebat dacă mai știe cu mingea de fotbal și râdea”, a declarat Miron Cozma, în cadrul unui podcast.

Reclamă

De asemenea, Miron Cozma a vorbit şi despre performanţele sale la tenis-fotbal, mărturisind că a învins mai multe legende din fotbal, de-a lungul anilor.

„Eu sunt campion mondial la Rio, dacă vrei îți arăt legitimația. La Rio de Janeiro, sunt campion la fotbal-tenis. Eu sunt ministru la FIFA, ministru, vă arăt legitimația. Pentru că eu am început să organizez federația de fotbal-tenis, amator, la Zurich.

Am organizat primul campionat mondial de fotbal-tenis în Brazilia, primul campionat european în România și am câștigat de 5 ori Champions League. De 5 ori, 3 în Franța și două în Elveția. L-am bătut pe Platini pe Parc des Princes, pe Tigana la Monte-Carlo. Eu nu mint, că nu mă pricep”, a mai spus Miron Cozma, pentru aceeaşi sursă menţionată mai sus.

Reclamă 4 / 0/3

Anunţul lui Gică Hagi, înainte de Farul – Rapid

Gică Hagi a anunțat că se confruntă cu probleme de lot, înaintea duelului dintre Farul și Rapid, din etapa a șaptea de play-off. „Regele” susține că Mihai Popescu s-a accidentat și va fi indisponibil până la finalul sezonului.

E clar că trebuie să ne concentrăm pe fiecare meci în parte. Am avut această strategia de la începutul campionatului, să încercăm să jucăm un fotbal bun și să câștigăm. Rapid e o echipă foarte bună, foarte bine organizată, cu un antrenor care a arătat că are un potențial foarte mare. Noi și Rapid suntem echipele care am arătat că putem să ne batem cum cele mai bune echipe din România, care au arătat că își propun să câștigăm campionatul.

Din păcate, săptămâna trecută l-am pierdut pe Gustavo, iar săptămâna asta l-am pierdut și pe Popescu. O problemă la genunchi. Încă nu știm clar cât va sta, dar nu cred că va mai fi apt pentru aceste ultimele patru meciuri”, a declarat Gică Hagi, în conferința de presă premergătoare duelului dintre Farul și Rapid.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
Vezi toate știrile
Citește și