Închide meniul

Probleme de lot pentru Farul, înaintea duelului cu Rapid! Anunțul lui Gică Hagi: „Nu va fi apt până la finalul sezonului!”

Viviana Moraru Publicat: 5 mai 2023, 13:25

Reclamă
Probleme de lot pentru Farul, înaintea duelului cu Rapid! Anunțul lui Gică Hagi: Nu va fi apt până la finalul sezonului!”

Gică Hagi, decizie radicală după Farul - Sheriff 1-0

Gică Hagi, la conferinţa de presă / AntenaSport

Gică Hagi a anunțat că se confruntă cu probleme de lot, înaintea duelului dintre Farul și Rapid, din etapa a șaptea de play-off. „Regele” susține că Mihai Popescu s-a accidentat și va fi indisponibil până la finalul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul este pe primul loc în play-off-ul Ligii 1, cu 3 puncte avans față de ocupanta locului secund, FCSB. Constănțenii se pregătesc de duelul cu Rapid, duel ce se va desfășura sâmbătă, de la ora 21:30, în format live text, pe AS.ro.

Gică Hagi a anunțat că se confruntă cu probleme de lot, înainte de Farul – Rapid

Gică Hagi a prefațat duelul cu Rapid, și a declarat că giuleștenii formează o echipă foarte bună, care poate învinge pe oricine.

De asemenea, „Regele” a vorbit și despre problemele de lot de la Farul. După ce Gustavo s-a accidentat săptămâna trecută, se pare că și Mihai Popescu va fi indisponibil pentru ultimele patru etape rămase din acest sezon.

„E clar că trebuie să ne concentrăm pe fiecare meci în parte. Am avut această strategia de la începutul campionatului, să încercăm să jucăm un fotbal bun și să câștigăm. Rapid e o echipă foarte bună, foarte bine organizată, cu un antrenor care a arătat că are un potențial foarte mare. Noi și Rapid suntem echipele care am arătat că putem să ne batem cum cele mai bune echipe din România, care au arătat că își propun să câștigăm campionatul.

Reclamă

Din păcate, săptămâna trecută l-am pierdut pe Gustavo, iar săptămâna asta l-am pierdut și pe Popescu. O problemă la genunchi. Încă nu știm clar cât va sta, dar nu cred că va mai fi apt pentru aceste ultimele patru meciuri”, a declarat Gică Hagi, în conferința de presă premergătoare duelului dintre Farul și Rapid.

Farul a rezolvat primul transfer pentru sezonul viitor. Gică Hagi vrea să revitalizeze un jucător

Farul a rezolvat primul transfer pentru sezonul viitor. Gică Hagi a bătut palma cu un fost jucător al lui Rapid Bucureşti şi CFR Cluj.

Gică Hagi (58 de ani) s-a înţeles cu Nicolae Carnat (25 de ani), pentru ca acesta să vină la Constanţa.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi continuă să meargă pe strategia revitalizării unor jucători. După ce i-a ieşit cu Denis Alibec, acum Hagi încearcă şi cu Nicolae Carnat. Potrivit prosport.ro, Carnat a bătut palma cu echipa lui Gică Hagi şi va evolua la Farul din sezonul viitor.

Gică Hagi îl cunoaşte bine pe Nicolae Carnat. În 2014 Carnat pleca de la Academia Hagi în Anglia, la Wolves. Carnat a jucat pentru echipele U18 şi U21 ale lui Wolves. Ulterior echipa engleză l-a cedat împrumut la Esbjerg. Carnat s-a întors după aceea în România, evoluând la Dunărea Călărași, Sepsi Sf. Gheorghe, CFR Cluj și Rapid.

Nicolae Carnat a fost transferat în 2020 de către CFR Cluj. A evoluat în 10 partide într-un sezon pentru ardeleni, fără să marcheze un gol. Formaţia clujeană a decis să îl împrumute după un sezon la Rapid Bucureşti. Pentru Rapid a evoluat în 21 de partide în sezonul 2021-2022, marcând 3 goluri.

Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:14 „S-a întors ghinionul pentru ea!” Verdictul americanilor, după ce Simona Halep a fost forţată să se retragă de la Trophee Clarins 19:12 FotoA fost dat afară de Gigi Becali şi a ajuns campion în afara României! Ar putea să o întâlnească pe FCSB în Europa! 19:06 „Pe toți i-aș lua!” Un patron din Liga 1 vrea să aducă la echipă jucătorii dați afară de Adrian Mititelu, de la FCU Craiova 18:40 LIVE VIDEOLamia – Aris e ACUM în AntenaPLAY. PAOK – Panathinaikos (ora 20:00). Răzvan Lucescu continuă războiul pentru titlul din Grecia 18:37 „Palmaresul care contează e la CSA!” Avocatul care a apărat-o pe FCSB în procesul cu Steaua s-a prăbușit emoțional 18:32 FotoVinicius l-a lovit în faţă pe Ianis Hagi! Reacţia imediată a starului brazilian, după incident 18:25 Set dramatic câştigat de Simona Halep, la primul meci pe zgură după doi ani! A revenit superb în duelul cu Kessler 18:25 „Mai talentat, dar mai ghinionist!” Florinel Coman s-a comparat cu Dennis Man și a surprins pe toată lumea! 17:56 LIVE VIDEOGermania – Letonia și Cehia – Danemarca se joacă ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 17:52 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 15 mai Vezi toate știrile
Citește și