Închide meniul

Moarte violentă pentru un cunoscut fotbalist! A fost asasinat la doar 31 de ani. Ce i-au făcut atacatorii

Gabriel Zamfirescu Publicat: 5 octombrie 2021, 17:10

  • Moarte violentă pentru un cunoscut fotbalist!
  • A fost asasinat la doar 31 de ani.

Veste extrem de tristă venită din Grecia. Un cunoscut fotbalist a fost asasinat la doar 31 de ani. Este vorba despre Nikolas Tsoumanis, care avea prezențe în naționala de tineret a ţării sale. Acesta a fost găsit mort, marți dimineață, în mașina sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moarte violentă pentru un cunoscut fotbalist

Bărbatul de 31 de ani a fost descoperit de polițiști în localitatea Kalamaria, fără puls, cu trei benzi zimțate, similare celor cu care, de exemplu, se leagă cablurile, în jurul gâtului. Fostul fundaș stânga a fost transportat de urgență la spital, dar, din păcate, medicii nu l-au mai putut resuscita, conform gazzetta.gr.

Polițiștii nu l-au descoperit întâmplător pe Nikolas Tsoumanis. Autoritățile porniseră în căutarea fostului fotbalist de luni, după ce un apropiat îi anunțase dispariția. La primele ore ale dimineații de marți, Nikolas Tsoumanis a fost găsit fără suflare pe scaunul mașii sale. La spital, cauza decesului a fost identificată: moarte prin sufocare.

Reclamă

Deces violent al unui fotbalist grec

Potrivit sursei citate, autoritățile au demarat ancheta, din cadrul căreia nu este exclusă varianta unui asasinat. Nikolas Tsoumanis semnase în această vară un contract cu gruparea elenă Makedonikos, din liga a treia din Grecia. De-a lungul carierei, fostul fundaș stânga care are două meciuri jucate pentru naționala de tineret a țării sale, a mai jucat la Xanthi, Kerkyra, Aris Salonik, Panthrakikos, Veria, Apollon Pontou și Triglias.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile