Închide meniul
Foto

„Moftul” pentru care Ion Ţiriac a plătit 28 de milioane de euro! Ce şi-a achiziţionat cel mai bogat român

Publicat: 28 iulie 2023, 14:15

Reclamă
„Moftul” pentru care Ion Ţiriac a plătit 28 de milioane de euro! Ce şi-a achiziţionat cel mai bogat român

Ion Țiriac a refuzat 12 milioane de euro fără să stea pe gânduri

Ion Ţiriac / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

„Moftul” pentru care Ion Ţiriac a plătit 28 de milioane de euro! Ion Ţiriac şi-a mărit flota de avioane! Compania Țiriac Air a achiziționat recent un nou avion privat produs de compania canadiană Bombardier.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este al doilea avion privat produs de compania canadiană pe care Ţiriac Air îl are în flotă.

„Moftul” pentru care Ion Ţiriac a plătit 28 de milioane de euro!

Avionul achiziţionat de Ţiriac Air este de tip Global 6000, poate zbura la o altitudine maximă de 15.545 de metri şi are o autonomie de zbor de circa 11.100 de kilometri, informează boardingpass.ro.

Chiar dacă preţul de achiziţie nu este cunoscut, un astfel de avion costă circa 28 de milioane de euro, notează sursa citată.

Ţiriac Air mai deţinea un avion Global 6000 produs de Bombardier. Compania aeriană deţinută de Ion Ţiriac mai are în flotă un avion Gulfstream G200 Galaxy (YR-TII) și un elicopter Leonardo AW139 (YR-TIA).

Reclamă
Reclamă

Proiectul uriaş de sute de milioane de euro al lui Ion Ţiriac în România de care abia acum s-a aflat

Proiectul de sute de milioane de euro al lui Ion Ţiriac în România a fost dezvăluit chiar de fiul miliardarului, Ion Ion Ţiriac. Acesta a dezvăluit că Fundaţia Ţiriac a donat în ultimii peste 30 de ani sume uriaşe către cămine de copii sau azile de bătrâni, spitale sau biserici.

Fundaţia Ţiriac donează anual, de peste 20 de ani, sume colosale către căminele de copii, azile de bătrâni, ajutoare pentru sportive, şcoli, grădiniţe, spitale, plantat milioane de copaci, biserici, maşini, avioane, campusuri sportive şi evenimente neaşteptate de dure (inundaţii, focare, cutremure etc).

Din 1990, sute de milioane şi, faptul că nu am făcut public, a fost alegerea noastră. Nu vă voi spune cât şi ce vom mai face, însă cel puţin 25 % din profitul nostru, după ce plătim toate taxele, merge către caritate sau ajutoare şi aşa va fi cât trăieşte Fundaţia.

Reclamă

Avem o echipă de peste 30 de oameni, care asta face de dimineaţa până seara. şi să vă spun ceva: este cea mai mare realizare a noastră”, a spus Ion Ion Ţiriac, citat de zf.ro.

Câţi bani a putut plăti miliardarul Ion Ţiriac pentru apartamentul fiicei sale

Se ştie câţi bani a putut plăti Ion Ţiriac pentru apartamentul fiicei sale, Ioana Natalia Ţiriac. Cel mai bogat român i-a făcut un cadou superb tinerei în vârstă de 25 de ani, care va moşteni un adevărat imperiu financiar.

Cu o avere de 2.1 miliarde de dolari, fostul mare jucător de tenis nu are rival în România. Şi unica fată pe care o are Ion Ţiriac trăieşte într-un lux de nedescris. Ioana este stabilită la Miami, acolo unde a absolvit Facultatea de Economie din Miami.

În momentul în care Ioana Natalia s-a mutat în Statele Unite, în 2018, Ion Ţiriac nu s-a uitat la bani şi i-a cumpărat un apartament spectaculos. Acesta are o terasă cu o vedere panoramică. Este locul în care fiica omului de afaceri îşi face cele mai multe poze, pe care le postează ulterior pe reţelele sociale.

Locuinţa Ioanei din Miami l-a costat pe Ion Ţiriac nu mai puţin de două milioane de euro şi se află într-un complex rezidenţial, chiar pe malul Oceanului Atlantic. Este una de lux! Omul de afaceri îi face toate poftele unicei sale fiice.

Ioana Natalia a studiat jurnalismul și a avut în gestiune un magazin de haine de lux deschis de Sophie Ayad, mama ei și marea iubire a lui Țiriac. Femeia cu origini egiptene i-a mai dăruit un copil fostului jucător de tenis, pe Karim. Miliardarul român mai are un copil, pe Ion Alexandru Ţiriac.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:48

„Nu poţi să faci asta” Reacţia lui Marius Şumudică după ce Dorinel Munteanu l-a bruscat pe teren pe David Maftei!

14:36

Rapid, decimată înaintea confruntării cu Oţelul! Anunţul de ultim moment al lui Marius Şumudică: „Nu s-au antrenat deloc!”

14:09

Ştefan Radu, interviu rar la un an de la retragere! Unde a fost susprins fostul internaţional

13:52

Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Ovidiu Ionescu şi-au aflat adversarii de la China Smash 2024 şi vor juca live în AntenaPLAY

13:31

Cine îl va înlocui pe Kylian Mbappe, în derby-ul cu Atletico! Planul lui Ancelotti la Real Madrid, după accidentarea francezului

13:22

Cum va arăta Formula 1 peste 50 de ani? Opinia lui Adrian Georgescu

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și