Închide meniul

Momente emoționante pe stadion, la Belgia – Suedia! Gestul superb făcut de fanii gazdă, după atacul terorist din centrul orașului

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 octombrie 2023, 10:32

Momente emoționante pe stadion, la Belgia – Suedia! Gestul superb făcut de fanii gazdă, după atacul terorist din centrul orașului

Momente emoționante pe stadion, la Belgia - Suedia

Fanii Suediei, pe stadionul din Belgia / Profimedia

Au fost momente emoționante pe stadion, la duelul dintre Belgia și Suedia. Fanii belgieni și-au arătat solidaritatea față de nordici, după ce doi suporteri suedezi au fost omorâți în plină stradă, în Bruxelles, în urma unui atac terorist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida a fost întreruptă la pauză, la scorul de 1-1, după ce atât jucătorii Belgiei, cât și cei ai Suediei, au refuzat să mai iasă pe teren.

Momente emoționante pe stadion, la Belgia – Suedia

Imediat după ce partida a fost întreruptă, fanii au mai rămas preț de câteva zeci de minute pe stadion, pentru a putea fi evacuați în siguranță. Pe ecranele de pe arena din Bruxelles a apărut mesajul „Pace”, iar fanii belgieni și-au arătat solidaritatea printr-un gest superb.

Suporterii au aprins luminile telefoanelor mobile, astfel transmițându-și toate gândurile bune către fanii suedezi.

Conform protocolului UEFA, meciul va trebui să fie rejucat. Suedia este eliminată şi nu mai are de jucat decât puncte pentru coeficient.

Reclamă

Interesul este mai degrabă de partea Belgiei, având în vedere că belgienii jucau pentru primul loc şi pentru poziţia de cap de serie pentru Euro 2024.

Selecţionerul Suediei a explicat cum s-a luat decizia ca partida să fie suspendată. „În ce fel de lume trăim? Absolut dezgustător! Decizia de la pauză a fost evidentă, nu putem juca. E tragic și ne gândim la cei afectați și la rudele lor. Nu am știut nimic înainte de meci! Nu am mai fi jucat fotbal în asemenea condiții! Am vorbit la pauză și am oprit meciul, belgienii au fost total de acord. Nu avem cum să mai jucăm„, a spus selecţionerul Suediei, Janne Andersson.

Atac terorist înainte de Belgia – Suedia! Doi suporteri au fost ucişi

Atac terorist înainte de Belgia – Suedia! Doi suporteri ai nordicilor au fost omorâţi pe stradă, într-un atac armat chiar din centrul Bruxelles-ului. Suspectul a fugit de la locul faptei, însă la câteva ore distanță, a revendicat atacul terorist, poliția fiind pe urmele sale.

Reclamă 4 / 0/3

Centrul oraşului Bruxelles a fost afectat luni, în jurul orei locale 19.00, de un schimb de focuri. Incidentul a avut loc în cartierul Sainctelette, în apropiere de Petit-Château.

Doi cetăţeni suedezi au fost împuşcaţi mortal, a anunţat purtătoarea de cuvânt a poliţiei belgiene, Ilse van de Keere. Aceasta a confirmat că două persoane au fost ucise într-un incident armat în apropierea centrului capitalei belgiene, dar a refuzat să ofere mai multe detalii.

Potrivit RTBF, niciun suspect nu a fost încă arestat. În imaginile surprinse de un locuitor din zonă, se poate vedea un bărbat purtând o jachetă portocalie fluorescentă şi o cască albă, ţinând în mână o armă automată. El se urcă pe un scuter şi fuge apoi de la locul faptei. Acesta ar fi împuşcat pe cineva într-un hol de intrare înainte de a împuşca apoi două persoane într-un taxi, anunţă news.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
Vezi toate știrile
Citește și