Închide meniul

Momentul teribil în care Bănel Nicoliță ”a rămas pe drumuri”: ”Trebuia să fiu mai hoț, mai nesimțit”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 14 aprilie 2023, 12:42

Momentul teribil în care Bănel Nicoliță ”a rămas pe drumuri”: ”Trebuia să fiu mai hoț, mai nesimțit”

Momentele care au dus la distrugerea căsniciei lui Bănel Nicoliţă

Bănel Nicoliță/ Antena 1

Bănel Nicoliță a dezvăluit care a fost momentul teribil în care „a rămas pe drumuri”. Fostul jucător a dezvăluit că impresarul său l-a împiedicat să se transfere la o formație din Franța. Nicoliță susține că s-a bazat pe omul său de încredere, însă acesta l-a dezamăgit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bănel Nicoliță, în vârstă de 38 de ani, s-a retras din activitate anul trecut. Acesta a evoluat, de-a lungul carierei, la Steaua, Nantes sau Saint-Etienne.

Momentul teribil în care Bănel Nicoliță ”a rămas pe drumuri”

Bănel Nicoliță a povestit cum a fost „păcălit” de impresarul său. Fostul fotbalist a declarat că Traian Gherghișan l-a făcut să „ajungă pe drumuri”, din cauza faptului că nu i-a acceptat transferul definitiv la Nantes.

Bănel Nicoliță susține, totodată, că nu a vrut să ia decizia de unul singur, deoarece avea încredere în impresarul său.

Din cauza lui am ajuns pe drumuri, cum se spune! Când tu ca impresar ai patru oferte pe masă, când cei de la Nantes vin la mine și-mi pun oferta pe masă, când eu sunt băiat corect și nu vreau să semnez fără acordul tău… Mi-am zis „omul ăsta m-a scos din țară, am mers cu el pe un drum.

Reclamă

Traian Gherghișan. Am avut o ofertă de la Nantes și președintele, fiul patronului, mă scotea în fiecare zi în oraș și mă ruga să semnez. Mi-a propus pe doi ani, dar mereu îi spuneam că trebuie să-i dăm ceva și impresarului. „Nu putem să-i dăm nimic”. „De ce?”. „E hoț!”. Nu înțelegeam… „Bănel, nu-i dau niciun cent. Dacă tu te vei lua după el, ai să te lași de fotbal la 29 de ani”. Președintele avea 24 de ani!

Am avut ofertă de la Saint-Étienne de prelungire… Și-așa mai departe. Eu am jucat corect și el nu. D-asta am ieșit și am spus lucrurilor pe nume. La Aris Limasol aveam 3.000 pe lună, plecat de la 30.000 din Franța…

(N.r. Regretul carierei?) Că n-am semnat atunci cu Nantes. Când trebuia să nu mă uit nici în stânga, nici în dreapta, să fiu și eu hoț, pe românește. Nesimțit! Dar eu n-am putut. Am învățat din toate”, a declarat Bănel Nicoliță, pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cum a fost tratat Bănel Nicoliță de prieteni, după ce și-a pierdut aproape toată averea

S-a aflat cum a fost tratat Bănel Nicoliță de prieteni, după ce și-a pierdut aproape toată averea. Fostul fotbalist de la Steaua a făcut dezvăluiri despre cea mai grea perioadă din viața lui. Nicoliță a investit aproape toți banii câștigați în timpul carierei la clubul de fotbal din localitatea natală, CS Făurei. El a luat mai multe decizii neinspirate de-a lungul timpului, care l-au costat scump, în cele din urmă.

În perioada în care avea bani și investea la CS Făurei, Nicoliță era înconjurat de mulți oameni pe care îi cinstea cu mâncare, băutură și le făcea toate poftele. Doar el plătea mesele bogate din oraș, chiar dacă alături de el stăteau și alți oameni înstăriți. „Mereu plătea fraierul!”, a povestit Nicoliță.

Lucrurile s-au schimbat radical după ce Bănel Nicoliță a ajuns aproape falit. Abia atunci, fostul fotbalist din Ghencea a realizat cine îi sunt adevărații prieteni.

„Am închis cu totul la Făurei. Atunci am văzut oamenii care au fost lângă mine. Eu le-am oferit de toate, le făceam mese mari! Îi lăsam să bea, să mănânce cât voiau. Eu doar mă întorceam și plăteam.

La masă cu mine erau și oameni foarte bogați, eram curios dacă scot și ei un leu. Mereu plătea fraierul, pe românește. Nu-mi pare rău de nimic, credeți-mă, chiar dacă am pierdut tot. Până la urmă, din asta înveți!”, a declarat Bănel Nicoliță, pentru gsp.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și