Închide meniul

Cum a fost tratat Bănel Nicoliță de prieteni, după ce și-a pierdut aproape toată averea: „Îi lăsam să bea, să mănânce cât voiau!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 20 martie 2023, 18:44

Cum a fost tratat Bănel Nicoliță de prieteni, după ce și-a pierdut aproape toată averea: „Îi lăsam să bea, să mănânce cât voiau!

Momentele care au dus la distrugerea căsniciei lui Bănel Nicoliţă

Bănel Nicoliță/ Antena 1

S-a aflat cum a fost tratat Bănel Nicoliță de prieteni, după ce și-a pierdut aproape toată averea. Fostul fotbalist de la Steaua a făcut dezvăluiri despre cea mai grea perioadă din viața lui. Nicoliță a investit aproape toți banii câștigați în timpul carierei la clubul de fotbal din localitatea natală, CS Făurei. El a luat mai multe decizii neinspirate de-a lungul timpului, care l-au costat scump, în cele din urmă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicoliță a investit sume răsunătoare la CS Făurei, în speranța că echipa va prospera și va ajunge până în prima ligă din România. Din păcate pentru fostul stelist, obiectivele trasate au fost de neatins.

Cum a fost tratat Bănel Nicoliță de prieteni, după ce și-a pierdut aproape toată averea

Bănel Nicoliță a suferit enorm și pe plan personal, din cauza proiectului său ratat. Fostul jucător a fost părăsit de soția cu care are două fetițe. Totodată, Bănel a rămas cu foarte puțini prieteni și oameni de încredere în jurul său.

În perioada în care avea bani și investea la CS Făurei, Nicoliță era înconjurat de mulți oameni pe care îi cinstea cu mâncare, băutură și le făcea toate poftele. Doar el plătea mesele bogate din oraș, chiar dacă alături de el stăteau și alți oameni înstăriți. „Mereu plătea fraierul!”, a povestit Nicoliță.

Lucrurile s-au schimbat radical după ce Bănel Nicoliță a ajuns aproape falit. Abia atunci, fostul fotbalist din Ghencea a realizat cine îi sunt adevărații prieteni.

Reclamă

Mulți oameni au început să dispară ușor, ușor din viața lui, iar Nicoliță a rămas cu un gust amar. Totuși, el spune că nu regretă nimic și încearcă să învețe din greșeli.

„Am închis cu totul la Făurei. Atunci am văzut oamenii care au fost lângă mine. Eu le-am oferit de toate, le făceam mese mari! Îi lăsam să bea, să mănânce cât voiau. Eu doar mă întorceam și plăteam.

Bănel Nicoliță, trădat de prieteni: „Au rămas foarte puțini lângă mine”

Când aveam vacanțe îmi strângeam prietenii la Brăila, organizam meciuri, eu plăteam tot. Echipamentul îl aduceam de la Steaua. După fiecare meci cumpăram câte 15-20 de tricouri pe care le dădeam și care mă costau bani.

Reclamă 4 / 0/3

(Reporter – Care e concluzia?) Că au rămas foarte puțini oameni lângă mine. Dar mă așteptam la asta. Am vrut să văd dacă acei oameni mă recunosc mai târziu, dacă mai au un respect.

La masă cu mine erau și oameni foarte bogați, eram curios dacă scot și ei un leu. Mereu plătea fraierul, pe românește. Nu-mi pare rău de nimic, credeți-mă, chiar dacă am pierdut tot. Până la urmă, din asta înveți!”, a declarat Bănel Nicoliță, pentru gsp.ro.

Bănel Nicoliţă a spus adevărul despre scandalul cu cămătarii

Bănel Nicoliţă a fost în centrul unui scandal în care s-a spus că a fugit din România din cauza cămătarilor şi a interlopilor. Bănel a negat cu vehemenţă orice legătură cu astfel de personaje. Recent fostul jucător de la FCSB a revenit cu precizări despre scandalul în care a fost implicat.

Bănel Nicoliţă a recunoscut că a luat bani de la cămătari, însă a precizat că nu a avut niciun conflict cu aceştia.

Da, așa este. Am împrumutat bani de la cămătari, dar nici vorbă de acea sumă vehiculată în presă. Au fost niște minciuni. La un moment dat, aveam nevoie de bani și am apelat la ei, dar suma este mult mai mică. În niciun caz 100.000 de euro. Și apoi am returnat banii.

Nu e adevărat că am plecat în America de frica cămătarilor. Dacă era așa, mă mai întorceam? Nu, acei bani i-am dat înapoi, nu au fost probleme.

Nu m-a agresat nimeni, n-am plătit taxă nimănui. A trebuit să o fac, în rest n-am datorii la nimeni. Au vorbit mulți de mine ca să apară și ei pe la ziare. Eu sunt prieten cu toată lumea”, a declarat Bănel Nicoliță.

Reclamă
Recomandări
  • Cum a fost tratat Bănel Nicoliță de prieteni, după ce și-a pierdut aproape toată averea

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și