Închide meniul
Foto

Motivul incredibil pentru care o jurnalistă celebră a evitat să se afişeze cu iubitul său: „Acum nu mai e cazul”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 februarie 2023, 13:43 / Actualizat: 22 iulie 2023, 17:37

Motivul incredibil pentru care o jurnalistă celebră a evitat să se afişeze cu iubitul său: „Acum nu mai e cazul”

Michela Persico are o relaţie cu Daniele Rugani

Instagram Michela Persico

Motivul incredibil pentru care o jurnalistă celebră a evitat să se afişeze cu iubitul său. Michela Persico este una dintre cele mai frumoase jurnaliste din italia şi a are o relaţie cu jucătorul de la Juventus, Daniele Rugani. Aceasta a recunoscut că, la început, nu a vrut să se afişeze alături de fotbalist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Motivul incredibil pentru care o jurnalistă celebră a evitat să se afişeze cu iubitul său

Între timp, relaţia dintre Michela Persico şi Daniele Rugani este un solidă. Cei doi au împreună un copil şi acum nu mai au nicio problemă de a se afişa în public. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO)

Jurnalista de la Mediaset a explicat de ce îşi ţinea relaţia, la început, departe de ochii curioşilor.

A fost o vreme când pentru o ziaristă sportivă era preferabil să evite să se afișeze la brațul unui fotbalist cunoscut. Acum nu mai e cazul. N-avem nicio problemă să arătăm în public dragostea pe care ne-o purtăm”, a spus Michela Persico, conform gsp.ro.

Diletta Leotta, îndrăgostită orbește de Loris Karius

Diletta Leotta este o altă jurnalistă celebră care are o relaţia cu un fotbalist. Aceasta se iubeşte cu Loris Karius, fostul portar de la Liverpool. Diletta Leotta știe să se facă remarcată. Celebra jurnalistă sportivă face senzație pe rețelele sociale și a ajuns la un număr uriaș de fani. Vedeta de 30 de ani are nu mai puțin de 8 milioane de urmăritori pe contul ei de Instagram.

Reclamă

Femeia născută în Sicilia a ajuns să câștige sume uriașe după ce aproape fiecare postare a ei devine virală. La începutul anului, Diletta a făcut o galerie foto cu care a „cucerit” imediat internetul. A adunat peste 500.000 de aprecieri în mai puțin de 24 de ore.

În septembrie, Diletta a făcut o promisiune care a pus pe jar fanii fotbalului. Înainte de meciul Bayern – Barcelona, din grupele Champions League, a promis că va alerga complet goală pe Camp Nou, dacă echipă catalană înscrie trei goluri la Munchen.

Nu a fost să fie așa, Barcelona a pierzând ambele meciuri cu Bayern din grupe, 0-2 și 0-3. Jurnalista n-a mai apucat să se dezbrace.

Reclamă 4 / 0/3

Loris Karius a semnat cu Newcastle

Loris Karius a părăsit-o pe Liverpool vara trecută, după ce contractul său a expirat pe Anfield. După gafele din finala Ligii, şansele sale la trupa lui Jurgen Klopp au scăzut drastic, fiind împrumutat la diverse echipe.

Loris Karius a evoluat la Liverpool din 2016, când a fost transferat de la Mainz. Acesta a fost titular doar două sezoane pentru „cormorani”, până la transferul lui Allison din 2018, jucător indispensabil în trupa lui Jurgen Klopp.

Loris Karius a mai fost împrumutat la formaţii precum Besiktas şi Union Berlin, după gafele monumentale din finala Champions League din 2018. Atunci, Liverpool era învinsă cu 3-1 de Real Madrid, două goluri ale „galacticilor” venind pe fondul greşelilor portarului „cormoranilor”.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și