Închide meniul
EXCLUSIV

„Se întoarce acasă!” Neluţu Varga, euforic după ce l-a convins pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj! Ce obiective i-a fixat

Viviana Moraru Publicat: 15 aprilie 2024, 16:32

Reclamă
„Se întoarce acasă! Neluţu Varga, euforic după ce l-a convins pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj! Ce obiective i-a fixat

Neluţu Varga, euforic după ce l-a convins pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj

Dan Petrescu, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Neluţu Varga a fost euforic, după ce l-a convins pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj. Patronul clujenilor a oferit detalii despre contractul pe care antrenorul îl va avea în Gruia, din sezonul viitor, mărturisind că echipa se va schimba „din temelii”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu va reveni la CFR Cluj, din sezonul viitor, urmând să aibă o perioadă de pauză până în vară, după depărţirea de Jeonbuk. De clujeni se vor ocupa, până la finalul actualei stagiuni, Francisc Dican şi Ovidiu Hoban.

Neluţu Varga, euforic după ce l-a convins pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj

Neluţu Varga a dezvăluit că s-a înţeles cu Dan Petrescu, iar „Bursucul” se va întoarce pe banca celor de la CFR Cluj, din vară. Antrenorul va semna un contract valabil pe trei sezoane cu gruparea din Gruia.

Varga a transmis că se va face reconstrucţia totală la echipa sa, din vară, mărturisind că Dan Petrescu va avea misiunea de a o duce pe CFR Cluj din nou spre titlu.

„Da, am semnat, da. Din vară e antrenorul nostru. (N.r. Ce perioadă) Pe 3 ani. Se întoarce acasă, normal. Un plus valoare, vă daţi seama. Deocamdată el a câştigat cinci campionate, nu alţii.

Reclamă

Trebuie reconstrucţie totală, sigur. La anul visăm să fim ca pe vremuri. Nu avem nevoie de clauze, între noi nu se mai pune problema, el e ca acasă aici. Sperăm Cupe Europene, atât, deocamdată. Nu are rost să visăm, speranţa moare ultima, dar e cam greu să mai iei titlul în condiţiile astea, nu mai ai cum.

Nu are rost să visăm, să ne îmbătăm cu apă rece, trebuie să ne focusăm pe ce se poate anul ăsta, să nu o dăm de gard, iar la anul schimbăm strategia”, a declarat Neluţu Varga, pentru AntenaSport.

Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB

Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali, după ce patronul celor de la FCSB şi-a manifestat public interesul pentru Philip Otele, jucătorul celor de la CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Nigerianul de 24 de ani se află pe lista lui Gigi Becali în această vară, dar după succesul lui FCSB din Gruia, Gigi Becali s-a răzgândit şi vrea să îi ofere lui Neluţu Varga o sumă mai mică.

Iniţial, Gigi Becali ar fi fost dispus să ofere un milion de euro pentru Otele, dar în urma victoriei din Gruia, Becali a declarat că oferă numai 600.000 de euro.

Neluţu Varga a comentat declaraţiile patronului de la FCSB şi a spus că nu se pune problema ca CFR Cluj să vândă jucători la formaţia roş-albastră. Varga susţine că a glumit cu Becali şi că acesta nu îşi permite să cumpere jucători de la formaţia din Gruia:

„Exclus! Nu are el bani să cumpere jucători de la noi. Astea sunt glume. Am glumit cu el şi văd că şi-a luat-o în cap. Nu are el nicio variantă. Noi nu vindem jucători la Steaua (n.r. FCSB)”, a declarat Neluţu Varga, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și