Închide meniul

Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase!

Alex Ioniță Publicat: 19 aprilie 2024, 22:15

Reclamă
Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase!

Farul Constanța - CFR Cluj 1-0 LIVE TEXT

Louis Munteanu, în tricoul lui Farul Constanţa / Profimedia Images

Farul Constanța – CFR Cluj 5-1 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro, începând cu ora 21:00. Partida contează pentru etapa cu numărul 5 din playoff-ul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constănţenii i-au umilit pe ardeleni la Ovidiu şi au trecut peste ei în clasament. Farul a ajuns la 32 de puncte şi ocupă acum locul 2 în Liga 1. CFR Cluj a rămas cu 32 de puncte. Ardelenii au căzut pe locul 4 în urma acestui meci.

Farul Constanța – CFR Cluj 5-1 LIVE TEXT

Min. 90+4: Fluier final! Farul – CFR Cluj se termină 5-1! Ardelenii pleacă umiliţi de la Ovidiu

Min. 83: Farul Constanța – CFR Cluj 5-1! Ganea a reuşit şi el să înscrie, iar umilinţa CFR-ului e absolută

Min. 78: Farul Constanța – CFR Cluj 4-1! „Dublă” Ionuţ Cojocaru! Finalizare perfectă şi Farul o conduce iar pe CFR Cluj cu 4 goluri.

Reclamă

Min. 76: Farul Constanța – CFR Cluj 3-1! Otele a marcat, în sfârşit, după mai multe ratări uriaşe! De data aceasta, a finalizat perfect, 1 la 1 cu portarul Buzbuchi

Min. 67: Farul Constanța – CFR Cluj 3-0! Încă un gol fabulos înscris de jucătorii lui Hagi. Grameni a marcat cu un şut din întoarcere, din afara careului. Mingea a fost deviată de un adversar şi s-a dus lângă bară!

Min. 60: O altă ocazie mare pentru CFR Cluj! Tot Otele a scăpat singur cu portarul. El a tras în Buzbuchi! Constănţenii au scăpat şi de această dată fără gol primit

Reclamă 4 / 0/3

Min. 53: O altă ocazie mare pentru CFR Cluj! Acelaşi Otele a şutat din careu, foarte aproape de poarta lui Sava

Min. 51: Ocazie şi pentru CFR Cluj! Şutul lui Otele a trecut puţin pe lângă poartă

Min. 46: O nouă ocazie mare pentru Farul! Tot Louis Munteanu a fost aproape de gol! Sava a reuşit să respingă şutul atacantului Farului

Min. 42: Farul Constanța – CFR Cluj 2-0! Ionuţ Cojocaru a marcat şi el un gol superb, cu un şut de la marginea careului

Min. 36: Ratare uriaşă pentru CFR Cluj! Daniel Bîrligea a şutat peste poartă din poziţie de singur cu portarul

Min. 22: Farul – CFR Cluj 1-0! Louis Munteanu a înscris un gol superb. A driblat un adversar şi a şutat la colţul lung, în vinclu. Sava nu a avut nicio şansă să intervină!

Min. 22: Ocazie pentru CFR Cluj. Deac i-a oferit o pasă perfectă lui Muhar, dar şutul acestuia din interiorul careului, a trecut razant pe lângă bară!

Reclamă

Min. 12: Vînă a şutat peste poartă dintr-o poziţie bună

Min. 9: Bară a lui Cristi Ganea! CFR Cluj scapă cu mult noroc de primirea unui gol! Ganea a izbit transversala, din poziţie de singur cu portarul Sava

Min. 6: Otele a tras de la circa 20 de metri, Sava a prins balonul fără probleme

Min. 1: Ocazie uriaşă a Farului! Cojocaru a tras în portar din poziţie de singur cu portarul!

Min. 1: A început meciul!

Farul (4-3-3): Buzbuchi – M. Popescu, Larie, Gustavo Marins, C. Ganea – Vînă, Queiros, Grameni – Grigoryan, Munteanu, I. Cojocaru
Rezerve: Mușat, Sîrbu, Grosu, Dănuleasă, Nedelcu, Boli, N. Popescu, Casap, Stoian, Andronache, Rivaldinho
Antrenor: Gheorghe Hagi

CFR Cluj (4-3-3): Sava – Manea, Kresic, Boben, Camora – Muhar, K.Keita, Avounou – Deac, Bîrligea, Otele
Rezerve: Hindrich, Bălgrădean, Mogoș, A. Radu, Aussi, R. Filip, Tachtsidis, Fica, El Kaddouri, Serebe, Michael
Antrenor: Francisc Dican

Stadion: Complex Sportiv Academia Gheorghe Hagi – teren principal (Ovidiu – Constanţa)
Arbitru: Florin Andrei / Asistenți: Mircea Grigoriu și Ovidiu Artene
Arbitru VAR: Sorin Costreie / Arbitru AVAR: Marius Marchidanu

CFR Cluj nu își mai permite niciun pas greșit în lupta la titlu! Chiar dacă mai au șanse minime la câștigarea campionatului, ardelenii au nevoie de o victorie în fața campioanei, pentru a mai avea șanse matematice de a o ajunge pe FCSB. De asemenea, și Farul are nevoie de victorie, în lupta pentru un loc de cupă europeană.

În precedenta etapă de playoff, Farul Constanța a învins-o pe Universitatea Craiova cu scorul de 2-1. De cealaltă parte, CFR Cluj a pierdut derby-ul cu FCSB, cu scorul de 0-1.

Ultima întâlnire directă dintre Farul și CFR Cluj a avut loc pe data de 2 martie. La momentul respectiv, partida care s-a jucat la Ovidiu s-a încheiat la eglaitate, scor 1-1.

Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj

Potrivit informațiilor oferite de spotmedia.ro, primul jucător la care Dan Petrescu va renunța, din sezonul viitor, este Petar Mamic. Fundașul stânga a ajuns în Gruia în perioada de mercato din iarnă, de la Zalgiris Vilnius, din postura de jucător liber de contract.

Chiar dacă nu se află de mult timp în Gruia, fundașul stânga de 28 de ani nu intră în planurile lui Dan Petrescu. De la sosirea la CFR Cluj aceasta nu a impresionat, iar oamenii din conducere i-ar fi acceptat rapid propunerea lui Petrescu și au hotărât să îl lase să plece pe croat, în perioada de mercato din vară.

De asemenea, sursa menționată anterior anunță faptul că oficialii de la CFR Cluj au dorit să se despartă de Mamic încă din perioada de mercato de iarnă, la scurt timp de la sosirea sa în Gruia. Totuși, la momentul respectiv, cele două părți nu s-au înțeles.

În cariera sa, Petar Mamic a mai fost legitimat la: Dinamo Zagreb, NK Lokomotiva, Frosinone, Inter Zapersic, Rijeka, ML Varazdin, Rakow, Podeskidzie, Dragovoljac, Zalgiris și CFR Cluj.

Fundașul a reușit să câștige 1 titlu în Croația (cu Dinamo Zagreb), 1 titlu în Lituania (cu Zalgiris), 1 Cupă a Poloniei (cu Rakow), o Cupă a Lituaniei (cu Zalgiris), 3 Cupe ale Croației (2 cu Rijeka și 1 cu Dinamo Zagreb) și o Supercupă a Lituaniei (cu Zalgiris). În momentul de față este cotat la suma de 500.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
Vezi toate știrile
Citește și