Închide meniul

„Nici bestiile nu ar face aşa ceva!” Reacţie furibundă după ce s-au aflat atrocităţile comise de ruşi în Ucraina! Cum este numit Vladimir Putin

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 aprilie 2022, 15:40

„Nici bestiile nu ar face aşa ceva! Reacţie furibundă după ce s-au aflat atrocităţile comise de ruşi în Ucraina! Cum este numit Vladimir Putin

Vladimir Putin a declanșat războiul în Ucraina

Colaj Hepta / Profimedia

Oleg Luzhny, fost jucător la Arsenal, a vorbit despre situaţia dramatică în care se află ţara sa. Luzhny s-a arătat şocat de atrocităţile comise de soldaţii ruşi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sunt comise atrocități nu numai în regiunea Kiev, ci peste tot în țară. Abia acum au ieșit la iveală, pentru că am reușit să eliberăm acele teritorii. Cred că același lucru se întâmplă și la Mariupol, chiar și mai rău de atât, doar că noi nu știm.
Armata rusă nici măcar nu poate fi numită o bestie, pentru că nici bestiile nu ar face așa ceva. Este un fel de forță malefică. Toată Rusia este o forță malefică, cu armata ei și cu liderul ei nepotrivit„, a spus Luzhny, conform sport.ua.

Oleg Luzhny: „Ruşii îşi aruncă armele, le e frică”

Oleg Luzhny a continuat cu dezvăluirile despre soldaţii ruşi. Fostul jucător de la Arsenal spune că multora le este frică şi îşi abandonează armele şi se predau.

„Cred că nimeni nu se aștepta ca vecinul nostru să ne atace atât de perfid, noaptea. S-a numit fratele nostru, dar ce frate face așa ceva? Ce fel de frate ne este? Noi vom câștiga, suntem mai puternici. Ucraina are un spirit puternic și armată.

Soldații care ne-au invadat nu vor să poarte un război cu noi, le e frică, își aruncă armele, fug de tancuri și se predau. Ei înțeleg ce se întâmplă și sunt dezamăgiți de conducătorul lor. La ce să ne așteptăm? Totul este în mâinile Domnului. Ucraina va câștiga, pentru că Dumnezeu e cu noi.

Reclamă

Ucrainenii sunt uniți: femei, bărbați, copii. Sunt mândru de armata noastră și de cetățenii noștri. Luptăm cu eroism pe toate fronturile, mai ales în Mariupol. Nu am niciun dubiu în privința victoriei noastre”, a mai spus Luzhny.

Mesaj dur pentru cel mai mare trădător din Ucraina! „Să nu te mai întorci acasă!”

Anatoly Tymoshchuk este considerat cel mai mare trădător din Ucraina, după ce a rămas să lucreze la Zenit Sankt Petersburg, chiar dacă Rusia lui Vladimir Putin a invadat ţara sa. Legendarul fundaş ucrainean, Oleg Luzhny, i-a transmis să nu mai revină în Ucraina.

„Vă rog să uitaţi de acest fals şi vopsit patriot, care poartă culorile galben şi albastru. Trebuie să arate fapte, nu vorbe. Astfel de oameni şi-au luat banii şi au fugit din Ucraina, într-un moment critic. E vorba de judecători, oficiali guvernamentali corupţi sau oligarhi.

Reclamă 4 / 0/3

Ei stau şi se ridică în Europa, în timp ce noi aici avem un război. La fel e şi în cazul lui Tymoshchuk. După victoria noastră, nu vei fi primit cu bine aici. Să nu te mai întorci acasă!”, a spus Luzhny, despre Anatoly Tymoshchuk, considerat cel mai mare trădător din Ucraina.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” Vezi toate știrile
Citește și