Închide meniul
Foto

Nicolae Stanciu, o nouă poză de colecţie din vacanţa în care se află cu Florinel Coman şi Alex Băluţă! Chiricheş li s-a alăturat!

Bogdan Stănescu Publicat: 4 ianuarie 2024, 16:28

Reclamă
Nicolae Stanciu, o nouă poză de colecţie din vacanţa în care se află cu Florinel Coman şi Alex Băluţă! Chiricheş li s-a alăturat!

Nicolae Stanciu, o nouă poză de colecţie din vacanţa în care se află cu Florinel Coman şi Alex Băluţă

Nicolae Stanciu, alături de Alex Băluţă, Florinel Coman, Vlad Chiricheş şi partenerele lor de viaţă / Instagram

Nicolae Stanciu a publicat o nouă poză de colecţie din vacanţa în care se află cu Florinel Coman şi Alex Băluţă. Ieri, Florinel Coman a postat o poză alături de Nicolae Stanciu şi de Alex Băluţă, din vacanţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheş şi soţia lui li s-au alăturat şi ei celor 3 cupluri în vacanţa de vis. Chiricheş şi partenera lui de viaţă au apărut în imaginea publicată de Stanciu pe Instagram.

Nicolae Stanciu, o nouă poză de colecţie din vacanţa în care se află cu Florinel Coman şi Alex Băluţă

Împreună cu poza în care cele 4 cupluri apar împreună, Nicolae Stanciu a postat şi o altă imagine, în care apare alături de soţia lui, de Florinel Coman, de Alex Băluţă şi de partenerele de viaţă ale acestora.

Pozele publicate de Nicolae Stanciu pe Instagram au adunat rapid mii de like-uri pe reţeaua de socializare, la doar câteva ore de când au fost postate.

Mihai Stoica a avut, ieri, o reacţie fabuloasă atunci când i-a văzut pe Florinel Coman, Alex Băluţă şi Nicolae Stanciu împreună în vacanţă. „Ce brigadă! Începem anul ofensiv. La mulţi ani!”, a reacţionat Mihai Stoica pe Instagram.

Reclamă

Postarea lui Florinel Coman a devenit rapid virală pe reţeaua de socializare, într-o singură oră de la publicare extrema FCSB-ului adunând aproape 10.000 de like-uri.

Florinel Coman, sfătuit să plece de urgenţă de la FCSB

Florinel Coman este sfătuit să plece de urgență de la FCSB. Chiar fostul căpitan al „roș-albaștrilor”, Florin Tănase, i-a transmis să nu mai stea pe gânduri dacă primește vreo ofertă în această iarnă.

Atacantul în vârstă de 25 de ani este unul dintre cei mai în formă jucători din Liga 1. În 19 meciuri din această stagiune a înscris 9 goluri și a oferit 8 pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3

Tănase îl așteaptă pe starul lui Gigi Becali la arabi. El a plecat în vara anului trecut de la vicecampioana României. Al-Jazira îi achita atunci clauza de reziliere de 3 milioane de euro.

„Coman să plece cu primul tren”

(Reporter: Îl aştepţi pe Coman în zona arabă?) Da, de ce nu? Sper să facă și el pasul la o echipă în străinătate, pentru că merită.

Să plece cu primul tren (n.r. dacă ar trebui ca Florinel Coman să plece acum sau să aștepte până după EURO 2024), nu știi dacă mai vine. Eu asta l-aș sfătui”, a declarat Florin Tănase pe aeroport.

Florinel Coman a fost titular în ultimul meci al României din preliminariile pentru EURO 2024. A sărbătorit pe teren victoria cu Elveția, de pe Arena Națională, care i-a asigurat României calificarea de pe primul loc.

Mihai Stoica, anunţ despre viitorul lui Florinel Coman şi Darius Olaru

„MM” a ţinut să afirme că, în perioada de mercato de iarnă, sunt puţine echipele care sunt dispuse să achite sume importante. Totuşi, a ajuns să se teamă de Dan Şucu, care a „aruncat” cu bani în finalul acestui an. Patronul Rapidului a achitat 1 milion de euro pentru Ermal Krasniqi de la CFR Cluj şi 300.000 de euro pentru Florent Hasani de la FK Tirana.

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB speră ca „Mbappe” Coman şi Olaru să rămână la FCSB cel puţin până în vară.

Sportiv da, ar fi o lovitură, da nu cred că se va întâmpla asta (n.r. să plece Darius Olaru şi Florinel Coman). Eu, în continuare, cred că sunt sume mari. Plus că în iarnă nu prea se dau aşa bani mulţi.

Reclamă

Acum, la noi (n.r. – în România), văd că se dau sume mari. Dă Rapidul”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Florinel Coman este monitorizat de mai multe echipe importante din Europa. „Mbappe” de la FCSB a avut oferte din Portugalia şi este şi pe lista lui Rangers. Extrema stânga a FCSB-ului are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro. Orice echipă care este dispusă să achite această sumă şi se înţelege cu Florinel Coman îl poate achiziţiona fără să negocieze cu Gigi Becali. 5 milioane de euro este şi cota de pe transfermarkt.com a internaţionalului român.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:34 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid Vezi toate știrile
Citește și