Închide meniul
VIDEO

Novak Djokovic, imagini virale alături de Neymar și Verratti! Ce au putut să facă pe străzile din Monte Carlo

Alexandru Ivan Publicat: 11 aprilie 2022, 19:41

Reclamă
Novak Djokovic, imagini virale alături de Neymar și Verratti! Ce au putut să facă pe străzile din Monte Carlo

Novak Djokovic va juca la Monte Carlo

Profimedia

Novak Djokovic se distrează înainte de revenirea în circuitul ATP. Liderul mondial a jonglat cu balonul alături de jucătorii de la Paris Saint-Germain, Marco Verratti şi Neymar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Djokovic, Neymar și Verratti s-au distrat cu o minge de tenis uriașă și au glumit cu trecătorii de pe străzile din Monte Carlo.

Novak Djokovic a făcut show cu Neymar și Marco Verratti

Novak Djokovic, 34 de ani, va evolua la Monte Carlo direct în turul al doilea, cu spaniolul Alejandro Davidovich Fokina, locul 45 ATP.

Novak Djokovic: „Aştept cu nerăbdare să fiu din nou pe teren”

Încă mă simt motivat să fiu în circuit şi să concurez cu tineri, să încerc să-i provoc pe cei mai buni jucători din lume pentru cele mai mari titluri. Sunt foarte încântat să fiu aici şi Monaco este acasă pentur mine de peste zece ani. Am aşteptat cu nerăbdare momentul în care voi fi din nou pe teren, aşa că acesta este cel mai bun loc în care aş putea începe. Zgura este suprafaţa pe care am crescut în Serbia şi am jucat mulţi ani doar pe acestă suprafaţă. Din punct de vedere istoric, nu este suprafaţa mea cea mai de succes, dar am avut destule victorii pe zgură.

Reclamă
Reclamă 4

Cea de la Roland Garros, de anul trecut, este încă proaspătă în memoria mea, aşa că încerc să folosesc asta ca inspiraţie pentru a începe sezonul pe zgură în cel mai bun mod posibil. Înţeleg că probabil nu voi fi cel mai bun la începutul acestei săptămâni. Încă îmi testez motorul, ca să spun aşa, şi îmi construiesc jocul, aşa că va dura, evident, ceva timp, câteva meciuri pentru a intra cu adevărat în formă şi a găsi jocul competitiv de care am cu adevărat nevoie„, a declarat Djokovic, în conferinţa de presă dinaintea turneului, potrivit news.ro.

Obiectivul principal al jucăorului sârb este de a-şi menţine prima poziţie în ierarhia ATP, pe care a recăpătat-o fără să joace, de la Daniil Medvedev, luna trecută.

Reclamă
Recomandări

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:30

„Nu ne putem plânge!” Reacţia olandezilor, după ce s-au stabilit optimile de la EURO 2024! Ce au spus despre România

8:27

„Asta vreau să remarc!” Verdictul lui Ilie Dumitrescu, după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024

8:13

„România respiră!” Dorinel Munteanu, plecăciuni în faţa „tricolorilor” după calificarea istorică în optimile EURO 2024

8:06

„Cel mai slab arbitru din istorie!” Istvan Kovacs, „distrus” după ce a acordat 19 cartonașe în Cehia – Turcia 1-2, la EURO 2024

23:58 26 iun.

Cine e naționala Olandei, adversara României din „optimile” EURO 2024! Vedetele care se vor lupta cu tricolorii

23:55 26 iun.

Tabloul complet al optimilor de la EURO 2024! România – Olanda, meciul unei generaţii. Franţa – Belgia e derby-ul pentru sferturi

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și