Închide meniul

Coşmar încheiat pentru Novak Djokovic. Liderul ATP va juca la Monte Carlo. Ce le-a transmis fanilor înainte să revină la fileu: „Îmi testez motorul, va dura până îmi voi intra cu adevărat în formă!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 aprilie 2022, 11:08

Coşmar încheiat pentru Novak Djokovic. Liderul ATP va juca la Monte Carlo. Ce le-a transmis fanilor înainte să revină la fileu: „Îmi testez motorul, va dura până îmi voi intra cu adevărat în formă!

Novak Djokovic va rămâne pe primul loc ATP

Profimedia

  • Novak Djokovic revine pe teren
  • Liderul ATP va juca în turneul de la Monte Carlo

Liderul ATP, Novak Djokovic, va reveni pe teren la turneul Masters 1.000 de la Monte Carlo, cu premii de aproape şase milioane de euro. Sârbul de 34 de ani a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă după ce a ratat participările la competiţiile de la Indian Wells şi Miami pentru că nu este vaccinat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Djokovic i-a anunţat pe fani că nu are mari aşteptări de la al doilea turneu în care va participa în 2022. Acesta a dezvăluit că nu se aşteaptă să fie la cel mai înalt nivel de la primele jocuri şi că îi trebuie timp ca să intre în formă.

Novak Djokovic, înainte de startul la Monte Carlo: „Aştept cu nerăbdare să fiu din nou pe teren”

Încă mă simt motivat să fiu în circuit şi să concurez cu tineri, să încerc să-i provoc pe cei mai buni jucători din lume pentru cele mai mari titluri. Sunt foarte încântat să fiu aici şi Monaco este acasă pentur mine de peste zece ani. Am aşteptat cu nerăbdare momentul în care voi fi din nou pe teren, aşa că acesta este cel mai bun loc în care aş putea începe. Zgura este suprafaţa pe care am crescut în Serbia şi am jucat mulţi ani doar pe acestă suprafaţă. Din punct de vedere istoric, nu este suprafaţa mea cea mai de succes, dar am avut destule victorii pe zgură.

Reclamă

Cea de la Roland Garros, de anul trecut, este încă proaspătă în memoria mea, aşa că încerc să folosesc asta ca inspiraţie pentru a începe sezonul pe zgură în cel mai bun mod posibil. Înţeleg că probabil nu voi fi cel mai bun la începutul acestei săptămâni. Încă îmi testez motorul, ca să spun aşa, şi îmi construiesc jocul, aşa că va dura, evident, ceva timp, câteva meciuri pentru a intra cu adevărat în formă şi a găsi jocul competitiv de care am cu adevărat nevoie„, a declarat Djokovic, în conferinţa de presă dinaintea turneului, potrivit news.ro.

Obiectivul principal al jucăorului sârb este de a-şi menţine prima poziţie în ierarhia ATP, pe care a recăpătat-o fără să joace, de la Daniil Medvedev, luna trecută.

Reclamă

A fi numărul 1 mondial este cea mai mare realizare pe care o poţi avea în sportul nostru, aşa că voi încerca să menţin această poziţie cât mai mult posibil”, a precizat el.

Novak Djokovic, 34 de ani, va evolua în principat direct în turul al doilea, cu spaniolul Alejandro Davidovich Fokina, locul 45 ATP.

Djokovic va putea participa la Roland Garros

După ce a fost în centrul unui scandal uriaş şi a ratat prezenţa la Australian Open, sârbul a fost nevoit să se retragă şi de la Indian Wells şi Miami. „Nole” a aflat însă că nu va avea probeme în a participa la Roland Garros.

Reclamă 4 / 0/3

Organizatorii turneului din Franţa au precizat că Novak Djokovic, nevaccinat, îşi poate apăra titlul, ca urmare a relaxării regulilor de sănătate.

Aşa cum stau lucrurile acum, nimic nu stă în calea participării lui Djokovici la Roland-Garros”, a declarat Amélie Mauresmo, directorul turneului, în cadrul conferinţei de presă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Novak Djokovic s-a despărţit de Goran Ivanisevic! Anunţul emoţionant al sârbului: "Te iubesc"
ATP • 27 mart., 11:25
Novak Djokovic s-a despărţit de Goran Ivanisevic! Anunţul emoţionant al sârbului: „Te iubesc”
Primul turneu la care va participa Novak Djokovic, după înfrângerea-şoc de la Indian Wells
ATP • 23 mart., 21:52
Primul turneu la care va participa Novak Djokovic, după înfrângerea-şoc de la Indian Wells! Posibil duel „de foc” cu Rafael Nadal
Novak Djokovic a fost eliminat incredibil de la Indian Wells
ATP • 12 mart., 9:34
Novak Djokovic a fost eliminat incredibil de la Indian Wells! Liderul ATP, învins de un italian de 20 de ani. Eşec fără precedent
Novak Djokovic a stabilit o nouă bornă incredibilă, după victoria de la Indian Wells! Sârbul vine după recordul lui Rafael Nadal
ATP • 10 mart., 13:12
Novak Djokovic a stabilit o nouă bornă incredibilă, după victoria de la Indian Wells! Sârbul vine după recordul lui Rafael Nadal
Novak Djokovic a dat gol într-un amical și l-a imitat pe Cristiano Ronaldo
Tenis • 9 mart., 13:55
Novak Djokovic a dat gol într-un amical și l-a imitat pe Cristiano Ronaldo. S-a bucurat în stilul superstarului de la Al-Nassr