Închide meniul

„Nu există consolare pentru această durere incredibilă!” Charlotte Vellar, fotbalistă la MSV Duisburg, a murit subit, la 16 ani

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 martie 2023, 9:14 / Actualizat: 19 iulie 2023, 17:48

„Nu există consolare pentru această durere incredibilă! Charlotte Vellar, fotbalistă la MSV Duisburg, a murit subit, la 16 ani

Charlotte Vellar a murit la vârsta de 16 ani

Twitter

  • Charlotte Vellar, o tânără fotbalistă la MSV Duisburgr, a murit la 16 ani
  • Tragedia a fost anunţată chiar la clubul la care activa

Charlotte Vellar, o tânără fotbalistă la MSV Duisburg, a murit la 16 ani. Tragedia a fost anunţată chiar la clubul la care activa. Tragedie uriaşă în Germania. Charlotte Vellar s-a stins la vârsta de 16 ani şi a provocat o durere fără margini pentru familie, dar şi pentru cei care au cunoscut-o. Cauzele decesului încă nu se cunosc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei de la MSV Duisburg au postat un mesaj copleşitor pe reţelele de socializare, duminică, chiar în ziua tragediei. Cu doar câteva ore înainte, MSV Dusiburg jucase meciul cu

Charlotte Vellar, o tânără fotbalistă la MSV Duisburg, a murit la 16 ani

Nu există nicio consolare pentru această durere incredibilă. MSV deplânge pierderea lui Charlotte Vellar, care a murit mult, mult prea devreme la vârsta de 16 ani. Condoleanțe familiei, prietenilor și membrilor echipei. Vă dorim putere pentru aceste momente incredibil de dificile”, au transmis cei de la MSV Duisburg.

Reclamă

Mesaje de condoleanţe au transmis şi cluburile din Bundesliga, Werder Bremen, Bayer Leverkusen și VfL Wolfsburg. Ultimul meci jucat de Charlotte Vellar a fost pe 26 februarie, în victoria pe care echipa sa a câştigat-o cu 9-0 cu Bayer Uerdingen.

Reclamă

Charlotte Vellar nu a fost uitată nici de TV Kapellen, fostul său club.

Lotti, așa cum a fost numită, a avut întotdeauna un zâmbet pe buze și și-a găsit marea pasiune în fotbal. Charlotte a cântat în trupele TV U11 și U13. Era o jucătoare iubitoare de distracție și iubitoare de fotbal. Oricum, ea avea întotdeauna un zâmbet pe buze„, au scris cei de la TV Kapellen.

Mesajele de condoleanţe au curs valuri pe reţelele de socializare. Oameni simpli au ţinut să îţi exprime susţinerea faţă de familia şi apropiaţii Charlotter Vellar.

Reclamă 4 / 0/3

„Toate inimile noastre plâng, mică prinţesă!”, „Noi îi aparținem lui Dumnezeu și Lui ne întoarcem. Fie ca Dumnezeu să aibă milă de sufletul tău, dragă Charly, să te primească în Ceruri și să dea familiei tale putere și răbdare nelimitată” sau „Dumnezeu să o odihnească. Sincere condoleanţe familiei” sunt doar câteva dintre mesajele transmise.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu Vezi toate știrile