Închide meniul

„Nu mă mai interesează, vreau să termin”. Gigi Becali şi-a decis viitorul. Nimeni nu-l mai poate opri

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 18 octombrie 2021, 9:10

„Nu mă mai interesează, vreau să termin. Gigi Becali şi-a decis viitorul. Nimeni nu-l mai poate opri

Gigi Becali, o primă reacție după ce FCSB a anunțat că nu poate juca în Cupa României

Hepta

Gigi Becali a decis să ia o hotărâre radicală. De această dată, patronul celor de la FCSB pare ferm în ceea ce a decis. Vrea să iasă definitiv din viaţa publică. Anunţul a uimit pe toată lumea, mai ales că a venit într-un context favorabil pentru cei de la FCSB. Cu Edi Iordănescu la timonă, vicecampioana are 6 victorii consecutive, 5 în Liga 1 și una în Cupa României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali şi-a decis viitorul

Gigi Becali a subliniat că este decis să iasă din viața publică, așa cum a anunțat în momentul instalării noului antrenor. ”Nu făceam bine când mă băgam la echipă. E foarte bine că nu mă mai bag și am un antrenor foarte bun, e bine așa? Știți care e treaba?

M-am gândit că sunt doar nouă luni și am zis să încerc și așa. Nu sunt doi ani sau trei ani, am zis să văd cum este. Eu sunt hotărât să ies din viața publică. Nu mă mai interesează, la revedere, vreau să termin”, a explicat Gigi Becali, conform realitateasportivă.net.

FCSB merge ceas fără implicarea lui Gigi Becali

Deși cu multe absențe, FCSB s-a impus cu 3-0 în meciul cu CS Mioveni. Edi Iordănescu are un parcurs foarte bun pe banca viecampioanei. E pe 2 în România şi s-a apropiat la 6 puncte de liderul CFR Cluj. Meciul cu Mioveni a fost însă umbrit de deciziile proaste ale arbitrului Marcel Bârsan, contestate de specialiştii în arbitraj Ion Crăciunescu şi Adrian Porumboiu.

Gigi Becali consideră însă că roș-albaștrii au mai avut o lovitură de la 11 metri neacordată. ”Porumboiu e cel mai bun băiat, dar nu e prietenul meu. Eu jucam poker cu el, atât. Nu aveam treabă. Eu i-am dat acum 10 tratamente de COVID. Pentru mine nu contează, mi-a zis că are nevoie și i-am dat. Eu nu țin cont, de exemplu, că el e împotriva la FCSB și ajut. Nu mă supăr pe el că zice că nu a fost penalty aseară la meciul cu Mioveni.

Reclamă

Am avut două penalty-uri. Pe lângă penalty-ul ăla care s-a dat a mai fost unul. Părerea mea e că 11 metri dictat a fost clar. I-a pus piedică. Dacă îi pui piedică de la spate normal că e penalty. Oamenii au început să aibă mintea întunecată. Oameni care au dușmănie. Ei cu mine au ce au. Nu mai vreau să supăr pe nimeni. Eu vorbesc la modul general. Păi dacă ăla nu e 11 metri, atunci care să mai fie?!”, a mai spus Gigi Becali.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan Vezi toate știrile
Citește și