Închide meniul

Dennis Man va fi executat silit de Anamaria Prodan! A pierdut procesul şi trebuie să achite o sumă uriaşă. Hotărârea e definitivă

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 ianuarie 2024, 18:46

Dennis Man va fi executat silit de Anamaria Prodan! A pierdut procesul şi trebuie să achite o sumă uriaşă. Hotărârea e definitivă

Dennis Man va fi executat silit de Anamaria Prodan!

Dennis Man şi Anamaria Prodan / Colaj Instagram/Profimediaimages

Dennis Man nu scapă de probleme şi va fi executat silit de Anamaria Prodan. Totul după ce a pierdut în instanţă procesul cu fostul său agent. Hotărârea este definitivă, astfel că jucătorul Parmei va avea de achitat o sumă uriaşă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man şi Anamaria Prodan se judecă după ce fotbalistul a renunţat unilateral la contractul cu impresarul, atunci când a plecat de la FCSB şi a ajuns în Serie B. Italienii i-au acitat 11 milioane de euro lui Gigi Becali, în 2021. De transfer s-au ocupat verii latifundiarului din Pipera.

Dennis Man va fi executat silit de Anamaria Prodan

Potrivit prosport.ro, Dennis Man tocmai a aflat că judecătorii i-au respins procedura de suspendare a executării silite. Atacantul naţionalei României trebuie să îi achite Anamariei Prodan aproape 500.000 de euro. 350.000 de euro au cerut agentul de jucători, dar s-ar adăuga şi dobândă pentru toată perioada, anunţă sursa citată anterior.

Respinge cererea formulată de petentul Man Dennis privind suspendarea executării deciziei nr. 1423A din 2 noiembrie 2023, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti, Secţia a IV a civilă în dosarul nr. 770/93/2021. Dispune restituirea cauţiunii, în cuantum de 15.229 lei, achitată conform recipisei de consemnare nr. 209873075/1 din 17 ianuarie 2024, emisă de CEC Bank Sucursala Piaţa Victoriei, înregistrată în Registrul de valori al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie la poziţia nr. 172 din 18 ianuarie 2024 şi depusă la Casa de valori a instanţei. Definitivă”, se arată în decizia magistraților.

Anamaria Prodan era sigură că nu are cum să piardă procesul şi că îşi va primi banii care i s-ar fi cuvenit dacă ar fi realizat ea transferul. La finalul anului trecut făcuse un anunţ euforic, după ce judecătorii i-au dat dreptate. Decizia a fost însă atacată la Curtea de Apel.

Reclamă

Acum am aflat de la avocatul meu. Justiția nu se negociază, obligațiile contractuale se respectă. În România nu trebuie să existe corupție. Degeaba se lăudau ‘prietenii’ că sunt puternici și pot face orice în țara asta. Legea e lege. Când discutăm de clauzele unui contract, ni le asumăm și semnăn, trebuie să le și respectăm. Judecătorul a făcut dreptate și îi mulțumesc. Trebuie să înțelegem că dacă nu respectăm nici contractul parafat, atunci se instalează haosul absolut”, a declarat Anamaria Prodan, în luna noiembrie, pentru playsport.ro.

De această dată, se pare că hotărârea instanţei este definitivă şi Dennis Man nu mai are nicio cale de atac. Este obligat să achite aproape o jumătate de milion de euro.

Dennis Man face un sezon de senzaţie. În 16 meciuri din campionat a înscris 8 goluri şi a oferit 4 pase decisive. Cele mai tari dispute din Serie se văd LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali era convins că Anamaria Prodan va pierde procesul

Gigi Becali anunţase că Anamaria Prodan nu are şanse de câştig în ultima instanţă. Era încrezător că fostul său jucător va ieşi victorios la Tribunal.

Pentru ce să-i dau? A câştigat acolo unde a câştigat, acolo cine ştie ce s-a întâmplat. La Curtea de Apel din Bucureşti sunt judecători cu avengură, la care e greu să ajungi.

Acolo va pierde cu siguranţă. Cum să-i dai 350.000 dacă tu nu ai câştigat 350.000 la FCSB. Sunt nişte aberaţii în contractul ăla, la Curtea de Apel niciodată nu se vor face de râs judecătorii”, spunea Gigi Becali în urmă cu doi ani.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și